Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Επίτιμος Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ο Καθηγητής John Tribe

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Επίτιμος Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ο Καθηγητής John Tribe

34

 
Το Tμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιεί τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή John Tribe, σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Η τελετή θα λάβει χώρα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Ο Dr. Tribe  είναι Καθηγητής και Επικεφαλής Έρευνας του Τμήματος Τουρισμού, της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστήμιου Surrey της Αγγλίας. Με περισσότερα από 20 χρόνια ακαδημαϊκής, ερευνητικής, συμβουλευτικής και διδακτικής εμπειρίας σε θέματα Στρατηγικής Τουρισμού, ο Dr. Tribe ειδικεύεται σε θέματα βιωσιμότητας, επιστημολογίας και εκπαίδευσης του τουρισμού, ενώ έχει συγγράψει πλειάδα επιστημονικών βιβλίων για τη στρατηγική, τη φιλοσοφία, την οικονομία, την εκπαίδευση και την περιβαλλοντική διαχείριση του κλάδου, δύο εκ των οποίων αποτελούν βασικά βιβλία Τουριστικής Εκπαίδευσης σε διεθνές επίπεδο.


 

Ο Καθηγητής Dr. Tribe  είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας για τη Μελέτη του Τουρισμού, Ακαδημαϊκός της Ακαδημίας των Κοινωνικών Επιστημών, μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής Προτάσεων Επιχορήγησης Έρευνας του Συμβουλίου Οικονομικής και Κοινωνικής Έρευνας της Βρετανίας (ESRC). Ταυτόχρονα, συμμετέχει στην συντακτική ομάδα δύο εκ των σημαντικότερων επιστημονικών περιοδικών στο κλάδο του τουρισμού: ως Αρχισυντάκτης (Editor-in-Chief) του Annals of Tourism Research και ως Διευθυντής της Συντακτικής Ομάδας του Επιστημονικού Περιοδικού του Ακαδημαϊκού Δικτύου Ανώτατης Εκπαίδευσης Journal of Hospitality, Leisure, Sport & Tourism Education. Ο ίδιος έχει εκδώσει μεγάλο αριθμό άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά υψηλής κατάταξης και έχει συμμετάσχει σε σειρά διεθνών συνεδρίων ως διεθνώς αναγνωρισμένος πανεπιστημιακός, επιστήμονας και ειδικός σε θέματα τουριστική ανάπτυξης.

 

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.