Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Χωρίς καθηγητές ειδικοτήτων οι Ναυτικοί Τομείς των ΕΠΑΛ

Χωρίς καθηγητές ειδικοτήτων οι Ναυτικοί Τομείς των ΕΠΑΛ

17


Οι Οινούσσες, τα Καρδάμυλα και η Άνδρος με τους πανάξιους ναυτικούς και τους εφοπλιστές τους, η Κάλυμνος των Σφουγγαράδων και ποιος ξέρει ποια ακόμα μέρη με ΕΠΑΛ που διαθέτουν Ναυτικό Τομέα δεν διαθέτουν καθηγητές Πλοιάρχους και Μηχανικούς.

Με σχετική ειδοποίηση ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων απευθύνεται στους συναδέλφους του και ζητά να γίνει ενημέρωση από τα ΕΠΑΛ ανά την επικράτεια για τα κενά που έχουν στις δύο προαναφερόμενες ειδικότητες.

Παράλληλα με το μαθητικό δυναμικό επισημαίνεται ότι «Το σημαντικό είναι να γράψετε πόσοι καθηγητές Πλοίαρχοι ΠΕ18.23 και πόσοι Μηχανικοί ΠΕ18.31 χρειάζονται στο σχολείο για να καλύψουν τη διδασκαλία των μαθημάτων ειδικότητας και αν αυτή τη στιγμή τρεις μήνες από την έναρξη των μαθημάτων έχετε έλλειψη συναδέλφων,
 ποιου κλάδου και πόσους.
Σας ενημερώνω ότι αυτή τη στιγμή, απ’ όσο γνωρίζω, είναι χωρίς καθηγητές το ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ, ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ, ΚΑΛΥΜΝΟΥ και ΕΜΕΙΣ. Δηλαδή οι μαθητές 3 μήνες από την έναρξη της χρονιάς δεν έχουν διδαχθεί κανένα μάθημα ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ούτε μια σελίδα από τα Πανελλαδικά εξεταζόμενα».

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ που τόσο καιρό δεν έχουμε κινητοποιηθεί δυναμικά και τους έχουμε αφήσει να κοιμούνται ήσυχοι.
ΚΑΚΩΣ !!! ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ που τόσο καιρό περιμέναμε με τα έγγραφα διαμαρτυρίας και τους βουλευτές να συγκινηθεί ο Υπουργός», σημειώνει ο Καρδαμυλίτης καθηγητής.

Εκφράζοντας τη λύπη του και τη ντροπή του για τη σημερινή κατάντια, σημειώνει ότι δεν αντέχει πλέον να κοροϊδεύουν τους μαθητές μετατίθοντας κάθε βδομάδα τον ερχομό του καθηγητή ειδικότητας που όμως δεν έρχεται.