Αρχική Νέα Τοπικά Τροχαίο ατύχημα με νταλίκα στο Ανδρεάδειο Γυμνάσιο

Τροχαίο ατύχημα με νταλίκα στο Ανδρεάδειο Γυμνάσιο

27

 
Πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα της Εθνικής οδού Χίου- Καρδαμύλων ακριβώς έξω από το Ανδρεάδειο Γυμνάσιο, βρέθηκε το ρυμουλκούμενο μέρος νταλίκας, όταν η τελευταία «δίπλωσε» περνώντας στο αντίθετο ρεύμα.

 

Το ατύχημα σημειώθηκε περί τις 3.15 μ.μ. της Κυριακής, όταν νταλίκα με κατεύθυνση από Χίο προς Καρδάμυλα, ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σταμάτησε στο εξωτερικό τοιχίο του σχολικού συγκροτήματος του Βροντάδου. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιο άλλο όχημα ή πεζός, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο.

Η κυκλοφορία για περισσότερες από 2 ώρες διακόπηκε και στα δύο ρεύματα, αν κι τα οχήματα προς Δασκαλόπετρα- Καρδάμυλα μπορούσαν να ακολουθήσουν τον παράδρομο που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο πριν τον Αφανή Ναύτη.

Λίγο μετά τις 5.00 μ.μ. κατάφεραν και έφεραν κανονικά στο οδόστρωμα (αυτό με κατεύθυνση προς τα Καρδάμυλα) το ρυμουλκούμενο μέρος (που έφερε τα διακριτικά της εταιρείας ΕΡΜΗΣ) και θα ακολουθούσε και το κουβούκλιο του οδηγού.

Πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, έκαναν λόγο για προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει τους κώνους που είχαν τοποθετηθεί για να προστατεύσουν τις φρεσκοβαμμένες διαβάσεις με αποτέλεσμα να συμβεί το ατύχημα.

Δύναμη της τροχαίας Χίου βρισκόταν στο σημείο ρυθμίζοντας- εκτρέποντας την κυκλοφορία.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CHIOSNEWS.COM ΣΤΟ facebook