Αρχική Νέα Τοπικά Σύλλογος Δασκάλων: διαμαρτυρία για μη έγκρισης δαπάνης για πετρέλαιο στα σχολεία από...

Σύλλογος Δασκάλων: διαμαρτυρία για μη έγκρισης δαπάνης για πετρέλαιο στα σχολεία από την Επίτροπο

6

 Μπλόκο της συγκυβέρνησης στο Δήμο Χίου να χορηγήσει πετρέλαιο στα σχολεία.

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών διαμαρτύρεται έντονα για την αντεργατική – αντικοινωνική πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που με ποικίλους τρόπους δείχνει της βαρβαρότητα της σε βάρος των μαθητών των Δημοτικών και Νηπιαγωγών του νομού μας.

          Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου στην τελευταία απόφαση του χορήγησε 45.000€ για να μπει πετρέλαιο στα ντεπόζιτα των σχολείων και νηπιαγωγείων του νησιού.

          Το αντιλαϊκό θεσμικό νομοθετικό πλαίσιο που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση απαγορεύει το Δήμο να χρηματοδοτήσει την αγορά πετρελαίου για εφοδιασμό των σχολείων και αποτρέπει το ελεγκτικό συνέδριο να εγκρίνει παρόμοια πίστωση!

          Η πολιτική που σφαγιάζει τα δικαιώματα του λαού, που τον φορτώνει με χαράτσια και φόρους δίνει ένα ακόμα δείγμα της απανθρωπιάς της.

          Καλούμε το Δήμο Χίου να κάνει πράξη την απόφαση του και να γεμίσει τα ντεπόζιτα με πετρέλαιο των σχολείων και νηπιαγωγείων διαφορετικά θα είναι κενό γράμμα.

          Τη δε κυβέρνηση της βαρβαρότητας την παραδίδουμε στην κρίση του εργαζόμενου λαού.

          Το Δ.Σ. θα πρωτοστατήσει στην ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής και θα διεκδικήσει την άμεση χρηματοδότηση για την θέρμανση σχολείων και νηπιαγωγείων.

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γραμματέας

 

Αμπαζής Γιώργος                                                             Τσίγκος Στέφανος