Αρχική Νέα Τοπικά Χιακή Συμπολιτεία- ιδρυτική συνάντηση νέας Δημοτικής Κίνησης (VIDEO)

Χιακή Συμπολιτεία- ιδρυτική συνάντηση νέας Δημοτικής Κίνησης (VIDEO)

24

Περισσότεροι από 100 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την ίδρυση μιας Νέας Δημοτικής Κίνησης που θα κινείται στο χώρο της αριστεράς, της οικολογίας και των κινημάτων την Τετάρτη το βράδυ στο αναψυκτήριο του Δημοτικού Κήπου.
Οι Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Γιάννης Μακριδάκης έδωσαν το στίγμα της Κίνησης, αναφέρθηκαν στις θέσεις και την ανάγκη δημιουργίας συντονιστικού, ενώ βασικό στοιχείο στην ιδρυτική Διακήρυξη είναι η δημιουργία Ταμείου Αλληλεγγύης όπου τμήμα από τις αντιμισθίες των αιρετών θα πηγαίνουν σε αυτό. (VIDEO)
Κατά τους καταρχήν υπεύθυνους της προσπάθειας, το κάλεσμα ήταν επιτυχές και οι συγκεντρωμένοι “έδωσαν ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου που να μπορεί να διεκδικήσει το Δήμο.
” Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν στην ίδρυση δημοτικής κίνησης με το όνομα “Χιακή Συμπολιτεία” και αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την  παρακάτω ιδρυτική διακήρυξη που αποτελεί τη βάση των αρχών της κίνησης”.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ