Αρχική Νέα Τοπικά Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χίου- έκτακτη σύγκλιση για το θέμα των απολύσεων

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χίου- έκτακτη σύγκλιση για το θέμα των απολύσεων

20

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α                                   Χίος 27/12/2013

ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ


ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013 
ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η «ΜΕΛΕΤΗ» ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 Μετά την κατακραυγή της μελέτης «φιάσκο» για τη δήθεν κινητικότητα στους ΟΤΑ, που απλά σημαίνει τη διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το ξεπούλημα υπηρεσιών φιλέτων στους «εθνικούς» εργολάβους και χιλιάδες απολύσεις συναδέλφων, η Κυβέρνηση προσωρινά ανέκρουσε πρύμναν.

Επιχειρώντας τακτικό ελιγμό χωρίς διόλου να εγκαταλείπει τη στόχευση των απολύσεων, επιστρατεύει το όπλο της διαβούλευσης και των ομάδων εργασίας με τη συμμετοχή προθύμων Δημάρχων που στέργουν να στηρίξουν τις ανθρωποκτόνες μνημονιακές πολιτικές.

 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 Τώρα πια γνωρίζουμε. Καμία επανάπαυση και κανένας εφησυχασμός δε νοείται για εμάς.  Καμία διαβούλευση  για την «τεκμηρίωση» της ανεργίας μας .

Εντείνουμε την πάλη μας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και των εκφραστών τους, την υποβάθμιση της ζωής μας, ενάντια στην εξαθλίωση και τον εργασιακό μεσαίωνα που προετοιμάζουν.

 Συμμετέχουμε μαζικά στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, τη Δευτέρα 30 Δεκέμβρη στις 13.00 στο Εργατικό Κέντρο Χίου για ενημέρωση και προγραμματισμό δράσης.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος  Ο Γραμματέας

Αλέκος Γαϊτάνος    Παναγιώτης