Αρχική Πολιτισμός Ο Ζακ Στεφάνου στο wine bar ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Ο Ζακ Στεφάνου στο wine bar ΟΔΥΣΣΕΙΑ

77

Παρασκευή και Σάββατο, 3-4 Ιανουαρίου, στο ΟΔΥΣΣΕΙΑ winebar ο Ζακ Στεφάνου με την κιθάρα του θα ερμηνεύσει τραγούδια, από τη δισκογραφία του όπως το «Φτάσε στον πάτο» και το «Δείξε μου τον τρόπο».

Ωρα έναρξης 9.30 μ.μ., είσοδος 10 ΕΥΡΩ με ποτό.
 

Πληροφορείες από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
 

Ο Ζακ Στεφάνου (31 Ιανουαρίου 1984) είναι Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη.
Στα 15 του ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας με τον Βασίλη Βέτσο και έγραψε το πρώτο του τραγούδι. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Από το 2001 είναι φοιτητής στην Αρχιτεκτονική του Α.Π.Θ.

Ο πρώτος του δίσκος “Στο διάστημα δραπέτες” κυκλοφόρησε το 2003 από τη Sony σε Ελλάδα και Κύπρο. Τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβε η Δήμητρα Γαλάνη και την ενορχήστρωση ο Μανώλης Φάμελλος. Από τον δίσκο γνώρισε μεγάλη επιτυχία το τραγούδι “Δείξε μου τον τρόπο”. Ο δεύτερος δίσκος (2005) “Ένας όμορφος κόσμος” ήρθε να επιβεβαίωσει την επιτυχία του πρώτου. Σε συμπαραγωγή από τον Μάκη Μουράτογλου και τη Δήμητρα Γαλάνη και πάλι από τη Sony, κατάφερε να καταξιώσει τον Ζακ Στεφάνου ανάμεσα στους τραγουδοποιούς της χώρας. Τα “Φτάσε στον πάτο”, “Μικρό μου πόνι” και “Πάντα δικός σου”, ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, με τους προσεγμένους στίχους τους, αποτέλεσαν αντικείμενα σχολιασμού σε ραδιόφωνα και YouTube.

Έκτοτε ο Ζακ Στεφάνου έκανε ένα διάλειμμα από τη δισκογραφία, ενώ το 2006 δημιουργήθηκε η μΠάντα-Κοάλα, αρχικά χωρίς τον τίτλο μΠάντα-Κοάλα.
Τα επόμενα χρόνια ο Ζακ Στεφάνου πραγματοποίησε δεκάδες συναυλίες (επιτυχημένες και μη) σε Ελλάδα και Κύπρο και σαν επιστέγασμα αυτού, το 2010 κυκλοφόρησε ο δίσκος “Koalaboration” από την ανεξάρτητη inRealTime Records.