Αρχική Νέα Αθλητικά Πρωτάθλημα Προεπιλογής: τελευταία αγωνιστική κόντρα στα Δωδεκάνησα

Πρωτάθλημα Προεπιλογής: τελευταία αγωνιστική κόντρα στα Δωδεκάνησα

25

 Να ξεπεράσουν τον κακό τους εαυτό και να φέρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΕΠΣ Δωδεκανήσων θα προσπαθήσουν σήμερα οι Νέοι της ΕΠΣ Χίου.

Στις 12.00 το μεσημέρι πραγματοποιείται και το 2ο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του 10ου Ομίλου στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων με τη Λέσβο να αντιμετωπίζει τις Κυκλάδες.

Χωρίς να έχουν χάσει καν βαθμό τα Δωδεκάνησα, το μόνο ενδιαφέρον που έχουν είναι να κάνουν το απόλυτο με 8 νίκες στη φετινή διοργάνωση.
Η ομάδα της ΕΠΣ Χίου καταρχήν θα πρέπει να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και μετά έχει τους τρόπους για να σκοράρει ειδικά στις στημένες φάσεις.
Στο άλλο παιχνίδι δεν θέλουμε με τίποτα να κερδίσει η ΕΠΣ Λέσβου, κόντρα στις δυνατές στο 2ο γύρο Κυκλάδες που όμως έτσι και αλλιώς τερματίζουν τέταρτες.
Η Σάμος έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της έχοντας κόψει βαθμό στο 2ο γύρο μόνο από την ΕΠΣ Χίου.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα παίδων Δωδεκάνησα και Λέσβος ισοβαθμούν στην κορυφή και επιζητούν τη νίκη για την πλευρά τους και «στραβοπάτημα» των αντιπάλων.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα παίξουν αγώνα μπαράζ που θα τον ορίσει η οργανωτική επιτροπή της ΕΠΟ για τα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.


Βαθμολογία Νέων


1. ΕΠΣ Δωδεκανήσου  21 βαθμοί (7 αγώνες) 21-7


2. ΕΠΣ Χίου                   11 βαθμοί (7 αγ.)         8-9


3. ΕΠΣ Λέσβου                10 βαθμοί (7 αγ.)        19-11


4. ΕΠΣ Κυκλάδων           6 βαθμοί (7 αγ.)         10-15


5. ΕΠΣ Σάμου                  4 βαθμοί (8 αγ.)         7-23

Διαφήμιση