Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ψηφιακός συνεργάτης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος...

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ψηφιακός συνεργάτης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση

7

 Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση εγκαινίασαν το Δεκέμβριο 2013 την έναρξη της αμφίδρομης στρατηγικής ψηφιακής επικοινωνίας τους.
Το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του Αιγαίου πιστό στην αποστολή του
  και το ρόλο του ως σημαντικός εκπαιδευτικός, κοινωνικός και πολιτιστικός εταίρος των  τοπικών κοινωνιών του Αρχιπελάγους,  συνεργάζεται με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για ψηφιακές ζωντανές αναμεταδόσεις των εκδηλώσεων και επιστημονικών συζητήσεων  της Στέγης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μέσω της ιστοσελίδας του  (www.aegean.gr)  θα διαθέτει υπερσυνδέσμους για τις ψηφιακές ζωντανές αναμεταδόσεις (live streaming) της Στέγης καθώς και για τα video των προηγούμενων εκπομπών του κύκλου διεπιστημονικών συζητήσεων Λέξεις & Σκέψεις της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.  
Το Πανεπιστήμιο  Αιγαίου θα έχει επίσης τη δυνατότητα διοργάνωσης ζωντανών αναμεταδόσεων μέσω live streaming κάποιας ή κάποιων από αυτές τις εκπομπές της Στέγης σε  χώρους τoυ Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η σημαντική αυτή συνεργασία  θα  δώσει την ευκαιρία στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και στους συνεργάτες του Πανεπιστημίου, αλλά  και στις τοπικές κοινωνίες του Αιγαίου να γίνουν μέλη του μεγάλου ψηφιακού κοινού της Στέγης, που αριθμεί ήδη  100.000 και πλέον άτομα,  να συμμετέχουν  στις συζητήσεις και να αλληλεπιδρούν με τη Στέγη, σαν να βρίσκονται μέσα στην ίδια την αίθουσα της συζήτησης. Ταυτόχρονα,  το μεγάλο αυτό κοινό θα ενημερώνεται για τις  σημαντικές δράσεις και εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Οι   προγραμματισμένες συζητήσεις και  οι ζωντανές αναμεταδόσεις της Στέγης θα ανακοινώνονται έγκαιρα  στο κοινό μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου (www.aegean.gr).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ  το αναλυτικό πρόγραμμα των συζητήσεων της ΣΤΕΓΗΣ 2013-2014.