Αρχική Νέα Τοπικά Κυριακή των Ευχαριστιών, από την Κλινική ΕΛΕΥΘΩ

Κυριακή των Ευχαριστιών, από την Κλινική ΕΛΕΥΘΩ

7

Την Κυριακή των Ευχαριστιών, καθιερώνει την πρώτη κάθε μήνα η Πολυκλινική Αργυρούδη ΑΕ, «ΕΛΕΥΘΩ» στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Αυτό το μήνα η προσπάθεια ξεκινά την προσεχή Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, όπου άποροι και άνεργοι συνάνθρωποί μας, θα έχουν την δυνατότητα να εξετάζονται δωρεάν από τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων της Πολυκλινικής Ελευθώ.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου «στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και αναγνωρίζοντας τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στον ευαίσθητο χώρο της υγείας καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του νησιού μας, αλλά και του ευρύτερου χώρου του Β. Αιγαίου, καθιερώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ».

Εκτός του συνόλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Πολυκλινικής Ελευθώ, στην προσπάθεια έχουν δηλώσει συμμετοχή οι καρδιολόγοι Ζωή Κόντη και Στέλιος Βεϊογλάνης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα και στην ιστοσελίδα , της Πολυκλινικής Ελευθώ.

(22710-29777, 22710 -29888 και  .Eleftho.gr)