Αρχική Νέα Τοπικά Και οι Διευθυντές Σχολείων αποχώρησαν από τα σεμινάρια των συμβούλων Α΄βάθμιας

Και οι Διευθυντές Σχολείων αποχώρησαν από τα σεμινάρια των συμβούλων Α΄βάθμιας

5

Τη σκυτάλη πήραν από τις Νηπιαγωγούς, οι Διευθυντές των σχολείων Χίου, Κάμπου και Θυμιανών, αποχωρώντας από το σεμινάριο που οργάνωσαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι, Α΄ και Β΄ Περιφέρειας. Οι Διευθυντές που συμμετείχαν στη 2ωρη στάση του συλλόγου, μαζί με τα μέλη του ΔΣ, Αμπαζή Γιώργη, πρόεδρο, Μαυρέλο Βασίλη αντιπρόεδρο, Τσίγκο Στέφανο γραμματέα, Καμπούρη Στέλιο και Σκούφαλο  Μάρκο, μέλη του ΔΣ αντίστοιχα, αποτέλεσαν τις ομάδες που απηύθυναν το αγωνιστικό κάλεσμα του συλλόγου και της ΔΟΕ για κατάργηση στην πράξη ενός νομοθετικού οπλοστασίου που μας καταργεί ως ανθρώπους και εκπαιδευτικούς λειτουργούς, που εκ των προτέρων προγράφει διαθεσιμότητες και απολύσεις. 

“Η στάση των συναδέλφων δ/ντων και δ/ντριων των προαναφερόμενων σχολείων, έδειξε ότι κατανοούν στη συγκεκριμένη φάση ότι πρέπει να συμπαραταχθούν με τις κατευθύνσεις του συνδικαλιστικού εκπαιδευτικού κινήματος και των οργανώσεων του”, συνεχίζει η ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών.

“Ο δρόμος πλέον ανοίγει για τους υπόλοιπους  Διευθυντές των σχολείων της Περιφέρειας, τους οποίους καλούμε να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο αλληλεγγύης,  ώστε να πεταχτεί ο νόμος έκτρωμα της αξιολόγησης-χειραγώγησης-απόλυσης-διάλυσης στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Το ΔΣ Δασκάλων και Νηπιαγωγών για το σκοπό αυτό ενεργοποιεί την απόφαση της ΔΟΕ και κηρύττει το ίδιο διευκολυντική δίωρη στάση εργασίας από τις 12-2 μ.μ. τις ημέρες  Τετάρτη και Παρασκευή,  22, και 24-1-2014, με σκοπό να μπλοκάρουμε την επιμόρφωση στην αξιολόγηση των υπόλοιπων Διευθυντών της 1ης  και 2ης περιφέρειας Χίου  από τους σχολικούς συμβούλους.

Καλούμε τους Διευθυντές να μη συμμετέχουν και όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν, αξιοποιώντας τη στάση εργασίας:

v  Την Τετάρτη 22/1/2014 11:45πμ

  Έξω από το Δημοτικό των Νενήτων

 Έξω από το Δημοτικό του Θολοποταμίου

v  Την Παρασκευή 24/1/2014 11:45πμ

  Έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου (Ερυθιανή)

  Έξω από το Δημοτικό Βολισσού

 Το ΔΣ υπενθυμίζει και καλεί τους πάντες στη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 -1-2014 και ώρα 7μμ στα γραφεία του συλλόγου, για να συζητήσουμε τα φλέγοντα προβλήματά μας μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γραμματέας

 

Αμπαζής Γιώργος                                                            Τσίγκος Στέφανος