Αρχική Νέα Τοπικά Χιακή Συμπολιτεία: Ο Μικές Κριμιζής, υποψήφιος δήμαρχος Χίου

Χιακή Συμπολιτεία: Ο Μικές Κριμιζής, υποψήφιος δήμαρχος Χίου

8

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Με μαζική  συμμετοχή των μελών, πραγματοποιήθηκε  την  Τετάρτη, 22/1, στην  Χίο, η ολομέλεια της αυτοδιοικητικής κίνησης  «Χιακή Συμπολιτεία». Τα μέλη της  κίνησης, μετά από ψηφοφορία, ανακήρυξαν, με μεγάλη  πλειοψηφία, τον Μικέ Κριμιζή,  επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο Χίου.


Τις επόμενες ημέρες η κίνησή μας προχωράει στην επεξεργασία του  προγράμματος μας  με βάση το πλαίσιο που αποφασίστηκε στην ιδρυτική συνέλευση της κίνησης.


Η κίνηση  μας θα υπηρετήσει την προοπτική για την απαραίτητη κοινωνική και παραγωγική  αναδημιουργία  της Χίου εκφράζοντας τις ανάγκες της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού της  που δοκιμάζεται από τις αντικοινωνικές πολιτικές που κορυφώνονται τα τελευταία 4 χρόνια.


Κόντρα στην εκποίηση των δημοσίων αγαθών, για την αποκατάσταση τον εμπλουτισμό  και την επέκταση των δημοτικών  παροχών και υπηρεσιών.


Απορρίπτοντας τον παλιό τρόπο διοίκησης του δήμου σε  κάθε βήμα μας θα προχωράμε στην εξέλιξη και υλοποίηση του προγράμματός μας σε συνεχή διαβούλευση   με τους πολίτες του νησιού μας.Θα απαντήσουμε στην έλλειψη δημοκρατικής συμμετοχής των πολιτών που ενέτεινε η καλλικρατική μεταρρύθμιση και θα αγωνιστούμε για την κατάργησή της.Καλούμε όλους τους πολίτες του νησιού μας σε  δημοκρατική αντεπίθεση απέναντι στην παρακμή και την κοινωνική αδικία.


Για να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα μέλλον που θα εμπνέει τους νέους ανθρώπους και θα δικαιώνει τους αγώνες των μεγαλύτερων που μόχθησαν για μια καλύτερη ζωή και τώρα απειλούνται.


Η κοινωνικά δίκαιη  ανάπτυξη της Χίου είναι επιτακτική ανάγκη,είναι η μόνη προοπτική  μας, είναι υπόθεση όλων μας.


Η συμμετοχή  μας είναι η δύναμή μας!