Αρχική Νέα Τοπικά Κέντρο Παιδιού & Εφήβου: ομάδα ψυχαγωγίας Σβούρα

Κέντρο Παιδιού & Εφήβου: ομάδα ψυχαγωγίας Σβούρα

62

  

 

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (ΚΠΕ) σας ενημερώνει ότι στις  29 Ιανουαρίου ξεκινά ο τρίτος κύκλος

της Ομάδας Ψυχαγωγίας «Σβούρα», με τίτλο : «Ένας πολύχρωμος κόσμος»

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών.
Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, βιωματικά παιχνίδια, μουσική, κίνηση, και γνωριμία με υλικά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να αλληλεπιδράσουν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ικανότητές τους. Επίσης, σε κάποιες συναντήσεις τα μέλη της «Σβούρας» πρόκειται να παρακολουθήσουν πολιτιστικές δράσεις και να επισκεφτούν χώρους ψυχαγωγίας.

Οι μικροί μας φίλοι εκτός από την ευκαιρία για χαρούμενες στιγμές, στα πλαίσια της “Σβούρας” θα ωφεληθούν από τη συμμετοχή τους σε ομαδικές δραστηριότητες και θα βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην αυτοέκφραση.

Η δράση της «Σβούρας» περιλαμβάνει 4 κύκλους. Ο κάθε κύκλος, είναι ανεξάρτητος και αποτελείται από 7 συναντήσεις με διάρκεια 1,5 ώρας η κάθε μία. Η σύνθεση των ομάδων θα διαμορφωθεί ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

Στα πλαίσια του κάθε κύκλου θα πραγματοποιούνται 2 ομάδες ανά εβδομάδα (προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν οι διαφορετικές προτιμήσεις των ενδιαφερομένων ως προς τη μέρα):

η α΄ ομάδα κάθε Δευτέρα 18:00-19:30

η β΄ ομάδα κάθε Τετάρτη 18:00-19:30

Για αυτόν τον κύκλο η πρώτη συνάντηση κάθε ομάδας (Τετάρτη 29/1 και Δευτέρα 10/2) θα είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά που θέλουν να έρθουν.


Την ομάδα θα συντονίζουν οι:

Μαρία Λαδάκη, ψυχολόγος,

Έφη Βήλλου, μουσικοθεραπεύτρια

Σταυρούλα Κώττη, ειδική εκπαιδευτικός.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνείστε στο 2271020000.