Αρχική Νέα Αθλητικά Νέα διάκριση για το τμήμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Παγχιακού Γυμναστικού Συλλόγου

Νέα διάκριση για το τμήμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Παγχιακού Γυμναστικού Συλλόγου

11

 Στην αξιολόγηση των Σωματείων για το Έτος 2013 της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.  ο Παγχιακός Γ.Σ. κατέλαβε την  9η θέση με 815 βαθμούς ανάμεσα στα 139 σωματεία της ομοσπονδίας επισφραγίζοντας έτσι την ανοδική πορεία του τμήματος τα τελευταία χρόνια. Οι βαθμολογία των σωματείων βγαίνει από την Ομοσπονδία με βάση τη συνολική εικόνα και παρουσία του κάθε σωματείου στις διοργανώσεις. Η κατάληψη της 9ης θέσης έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία γιατί γίνεται το τρίτο επαρχιακό σωματείο μετά την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη που βρίσκεται μέσα στη πρώτη δεκάδα.

Επίσης στους πίνακές αξιολόγησης των αθλητών- Ranking List– για το Δεκέμβριο του 2013 η αθλήτρια του Παγχιακού Γ.Σ. Κουτσουράκη Άρτεμις στην κατηγορία των παγκορασίδων  ανέβηκε δύο θέσεις από την 8η στην 6η επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της άνοδο και την παρουσία της ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της στην Ελλάδα.

Αυτό δείχνει τη σωστή και συνεχή δουλειά που γίνεται στο τμήμα και δίνει ώθηση και ενέργεια για τη συνέχιση της προσπάθειας από όλους.