Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Στουρνάρα στην Ερώτηση του Κώστα Τριαντάφυλλου για τις αποζημιώσεις πλημμυροπαθών επιχειρήσεων...

Απάντηση Στουρνάρα στην Ερώτηση του Κώστα Τριαντάφυλλου για τις αποζημιώσεις πλημμυροπαθών επιχειρήσεων της Χίου

7


Θετική εξέλιξη βλέπει  ο 
βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος, την απάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις των πληγεισών επιχειρήσεων από τις πλημμύρες του 2010 στη Χίο, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη αποζημιωθεί.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, ο κ. Τριαντάφυλλος, παρακολουθεί όλο αυτό το διάστημα το ζήτημα, και είχε τη σχετική προφορική ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.
Επιβεβαιώνεται έτσι τώρα με την απάντηση του κ. Στουρνάρα ότι: «η έκδοση συμπληρωματικής ΚΥΑ με την οποία θα αποζημιωθούν και οι επιπλέον 17 επιχειρήσεις που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα στη Χίο -πέραν των όσων ήδη, έχουν αποζημιωθεί- δρομολογείται εντός του υφιστάμενου δημοσιονομικού πλαισίου». 

Πάντως στην επισυναπτόμενη απάντηση, ο Υπουργός Οικονομικών δεν αναφέρεται σε ημερομηνία που θα ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία, ενώ φαίνεται πως θα αποζημιωθούν και οι 17.