Αρχική Νέα Τοπικά Λαϊκή Συσπείρωση: ζητά να πάρει θέση η Δημοτική Αρχή για τις απειλές...

Λαϊκή Συσπείρωση: ζητά να πάρει θέση η Δημοτική Αρχή για τις απειλές μηνύσεων από ΚΟΙΝΣΕΠ

7

Σε ανάρτηση που έγινε σε τοπική ιστοσελίδα και αφορούσε τις προθέσεις της ΚΟΙΝΣΕΠ “ΑΚΜΗΣ” “περί μηνύσεων και σε παρατάξεις”, που αντιτάχθηκαν στις προγραμματικές συμβάσεις που επεχείρησε να υπογράψει η δημοτική αρχή και νομικά της πρόσωπα με την εν λόγω επιχείρηση, αναφέρεται η σχετική ανακοίνωση της παράταξης της ΛΑΣ που μεταξύ άλλων σημειώνει:

“…Επειδή  μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν η παράταξη ,  που μέσα στο δημοτικό Συμβούλιο από την πρώτη στιγμή στηλίτευσε και ύψωσε το ανάστημά της σ’ αυτές τις προγραμματικές συμβάσεις,  που κατά τη γνώμη μας ζημιώνουν το δήμο, συμβάσεις άμεσης ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του  και εργαλεία εξαγοράς συνειδήσεων εργαζομένων και καταπάτησης των εναπομεινάντων δικαιωμάτων τους, πληροφορούμε τον εν λόγω κύριο ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , ο επικεφαλής της και τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης, δεν εκβιάζονται, δεν εξαγοράζονται και δεν τον φοβούνται.

Έρχονται από πολύ μακριά και πάνε πολύ μακριά για να φοβηθούν αυτούς,  που υμνούν την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής μέσα στις ιστοσελίδες τους, αυτούς που νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε στην πλάτη του Χιώτικου λαού και με όχημα το Δήμο να παίξουν τα επιχειρηματικά και πολιτικά τους παιχνίδια.

Υπόλογος  όμως σε μια τέτοια εξέλιξη μηνύσεων εναντίον της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν είναι μόνον ο ιδιοκτήτης της «Ακμής», που λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο. Βαριές ευθύνες και ηθική αυτουργία θα έχει και η Δημοτική αρχή, ο ίδιος Δήμαρχος, οι πρόεδροι της ΔΗΚΕΧ και των άλλων νομικών προσώπων , γιατί συναγελάζονται,  άνοιξαν την πόρτα  και την όρεξη,  σε πρόσωπα,  που με περίσσιο  θράσος τολμούν να ποινικοποιούν την πολιτική και συνδικαλιστική δράση, επειδή δεν πέρασαν τα σχέδιά τους.

Τους καλούμε ΤΩΡΑ  να πάρουν θέση, να κόψουν τον ομφάλιο λώρο ΑΜΕΣΑ με το συγκεκριμένο πρόσωπο,  αναλαμβάνοντας  τις ευθύνες τους. Όσο για την επιχείρηση φίμωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης πληροφορούμε τους πάντες,  ότι θα μάθουν πολύ γρήγορα πως: Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει.

ΧΙΟΣ 4-2-2014