Αρχική Νέα Τοπικά ΑΡΤΙΟΝ: με ημερολόγιο καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο

ΑΡΤΙΟΝ: με ημερολόγιο καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο

6

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου) ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημιουργικής Έκφρασης και του «ευ ζην» ΑΡΤΙΟΝ ανακοινώνει την πρωτοβουλία του Συλλόγου για την επιπλέον ευαισθητοποίηση του χιακού κοινού σχετικά με το θέμα του καρκίνου.

Ειδικότερα, γυναίκες μέλη και φίλες του ΑΡΤΙΟΝ, αναγνωρίσιμες ή μη από όλους τους τομείς δράσης της χιακής κοινωνίας, αλλά και απλά νοικοκυρές θα φωτογραφηθούν ημίγυμνες και οι φωτογραφίες τους θα αποτελέσουν το θέμα Έκθεσης τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους (μήνας του καρκίνου του μαστού), με παράλληλες εκδηλώσεις.

Την φωτογράφηση έχει αναλάβει με μεγάλη ευαισθησία και προθυμία η ερασιτέχνης και πολύ ταλαντούχα καλλιτέχνις-φωτογράφος κυρία Βίκυ Νικολάου.

Ήδη έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων για φωτογράφηση γυναικών. Θεωρώντας όμως απαραίτητη την όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, παρακαλούμε για τη δήλωση φωτογράφησης και άλλων γυναικών.

Παρακαλούνται επίσης οι υπεύθυνοι των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης να συνδράμουν στην πρωτοβουλία μας, με τη δημοσίευση από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Οκτώβριο των φωτογραφιών μαζί με λεζάντες που θα αφορούν στο θέμα (όπως π.χ. ιατρικά νέα για τον καρκίνο).

Με την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας, αγκαλιάζοντας με την ίδια ευαισθησία και αγάπη τη δράση μας, περιμένουμε την ανταπόκρισή σας. Είμαστε δε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική διευκρίνιση και συνεργασία και σας ευχαριστούμε για την μέχρι στιγμής συμβολή σας στις πρωτοβουλίες μας, η οποία ελπίζουμε να συνεχισθεί και στο μέλλον.