Αρχική Νέα Τοπικά Βασίλης Μήτσουρας: γιατί έκανα μηνύσεις

Βασίλης Μήτσουρας: γιατί έκανα μηνύσεις

9

Την παρακάτω “δήλωση- απάντηση για συκοφαντίες” κοινοποίησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Βασίλης Μήτσουρας σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του δημοτικού συμβούλου της ΛΑΣ Μάρκου Σκούφαλου.
Να σημειώσουμε πάντως ότι ο κ. Μήτσουρας δεν υπογράφει σαν εκπρόσωπος της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ. 

“Δεν άντεξα άλλο τις φρικτές και ανυπόστατες συκοφαντίες σε βάρος μου, οι οποίες έχουν ως μόνο στόχο την ηθική και επαγγελματική μου εξόντωση. Οι συκοφαντίες αυτές έχουν ταράξει την οικογενειακή μου γαλήνη και τις σχέσεις μου με φιλικά και συγγενικά μου πρόσωπα, που καθημερινά να διαβάζουν φρικτά πράγματα για εμένα και πλέον με βλέπουν με καχυποψία.

Προκειμένου να προστατευτώ τόσο προσωπικά όσο και επιχειρηματικά προσέφυγα στη δικαιοσύνη και η οποία επιλήφθηκε του θέματος.

Τώρα όλοι όσοι έλεγαν αυτά τα φρικτά πράγματα θα πρέπει να τα αποδείξουν, διαφορετικά θα έχουν τις κυρώσεις από την κείμενη νομοθεσία, της οποίας όπως προείπα ζητώ την προστασία.

Γίνεται αρκετός λόγος σχετικά με τη δήθεν επίθεση που δέχεται το συνδικαλιστικό κίνημα και τη δήθεν προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα του.

Σε απάντηση όλων αυτών των δημοσιευμάτων έχω να πω ότι σέβομαι τον αγώνα των νόμιμων συνδικαλιστικών οργανώσεων εφόσον αυτός γίνεται σε πολιτικό επίπεδο και με επιχειρήματα.

Αυτό όμως που δεν επιτρέπω σε κανένα είναι:

να επιτίθεται στο πρόσωπό μου με βαρύτατους χαρακτηρισμού και να αφήνει υπονοούμενα για το ήθος μου και την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου

να με συκοφαντεί και να διασύρει το όνομα μου ως υπερασπιστή της Χρυσής Αυγής επειδή μέσω του ιστότοπου “ChiosPress” κάνω αντικειμενική ενημέρωση και δε φιμώνω τις απόψεις κανενός

να χαρακτηρίζει σκανδαλώδεις τις νόμιμες και συμφέρουσες για το Δήμο Χίου προγραμματικές συμβάσεις χωρίς να τις έχει μελετήσει σε βάθος δημιουργώντας κλίμα εμπάθειας προς το πρόσωπο μου και καχυποψίας προς τις συγκεκριμένες δράσεις, λέγοντας ότι εκχωρούνται υπηρεσίες του Δήμου

να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα σχετικά με το περιεχόμενο των προγραμματικών συμβάσεων και να μιλά για εργασιακό μεσαίωνα, εξαγορά συνειδήσεων, καταπάτηση των δικαιωμάτων κ.α. όταν όλα γίνονται απολύτων νόμιμα με βάση το Ν.4019/2011 και την ισχύουσα εργατική νομοθεσία.

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν νόμιμο πολιτικό αγώνα του συνδικαλιστικού κινήματος αλλά προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου.

Ο πολιτικός αγώνας δεν γίνεται με συκοφαντίες, ψέματα και ύβρεις αλλά με διάλογο και επιχειρήματα…

Σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο και κανένας (ακόμη και οι συνδικαλιστές ή οι πολιτικοί) δεν έχει το δικαίωμα να προχωρά σε συκοφαντίες και να σπιλώνει υπολήψεις για να έχει πολιτικά οφέλη.  
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ”