Αρχική Νέα Τοπικά ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΡΕΩΝ & ΚΟΜΜΩΤΏΝ ΧΙΟΥ: Η ομορφιά συναντά τη διασκέδαση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΡΕΩΝ & ΚΟΜΜΩΤΏΝ ΧΙΟΥ: Η ομορφιά συναντά τη διασκέδαση

6

    Ο Σύλλογος Κουρέων και Κομμωτών Χίου, στο πλαίσιο της πατροπαράδοτης κοπής της βασιλόπιτας, καλεί όλες και όλους όσοι τιμούν -είτε ως συνάδελφοι, είτε ως πελάτες και φίλοι-  το επάγγελμά μας και τις καλλιτεχνικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, να τιμήσουν την πρώτη δημόσια εκδήλωση που διοργανώνει το νέο διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 (από ώρα 21,30) στην αίθουσα του ξενοδοχείου Aegean Dream στον Καρφά.

   Ο συνδυασμός της πίτας μας με ανοιχτή χοροεσπερίδα  έχει μοναδικό στόχο την ανθρώπινη επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων αλλά και μεταξύ ημών και της πελατείας μας. Να κάνουμε παρέα σαν φίλοι, να συζητήσουμε, να φάμε και να πιούμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί!

   Γιατί, εμείς που υπηρετούμε με επαγγελματική συνείδηση την ομορφιά και μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σας, γνωρίζουμε πόσο απαραίτητη είναι η ανθρώπινη επικοινωνία, ιδίως σε εποχή κρίσης.

  Σας περιμένουμε λοιπόν, γιατί όμορφος κόσμος χωρίς όμορφους ανθρώπους δεν γίνεται!

Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ κατ’ άτομο (περιλαμβάνει φαγητό και ζωντανή μουσική).  Δεν θα κυκλοφορήσει λαχνός. Τα ποτά είναι  επιπλέον δικά σας.

Δηλώσεις συμμετοχής σε όλα τα Κομμωτήρια-μέλη του Συλλόγου.

Προμήθεια προσκλήσεων στα Κομμωτήρια:


·        Δηράκη (Απλωταριάς 57, τηλ. 22710 23467 & 22710 24541)


·        Ράνια (Άγ. Ιωάννης Θεολόγος, τηλ. 22710 42303)

Για τραπέζι, παρακαλούμε, απευθυνθείτε στο ξενοδοχείο Aegean Dream (Καρφάς, τηλέφωνο 22710 33471)

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Δηράκη Υπατία