Αρχική Νέα Τοπικά ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ τι λέει για τη μήνυση κατά δημοτικού συμβούλου

ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ τι λέει για τη μήνυση κατά δημοτικού συμβούλου

15

Με μια ανακοίνωση που προσπαθεί να αποδείξει ότι η ΑΚΜΗ ΚΟΙΝΣΕΠ όχι μόνο δεν προχωρεί σε σκανδαλώδεις προγραμματικές συμβάσεις, αλλά αντίθετα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της απασχόλησης και όχι μόνο, η συγκεκριμένη ΚΟΙΝΣΕΠ καλύπτει πλήρως το νόμιμο εκπρόσωπό της σχετικά με τη μήνυση έχει καταθέσει κατά του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Συγκεκριμένα αναφέρει: 

“Η ΑΚΜΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. λόγω των τελευταίων εξελίξεων που έχουν λάβει χώρα στο Δήμο Χίου έχει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Οι απόψεις που έχει κάποιος σχετικά με τους νόμους του Κράτους δεν μας αφορούν. Αν οποιοσδήποτε διαφωνεί με τους νόμος του Κράτους ας απευθυνθεί στην εκάστοτε κυβέρνηση. Η ΑΚΜΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. λειτουργεί προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει τα πολιτικά του παιχνίδια στην πλάτη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΚΜΗ.

Η αήθης επίθεση και κατασυκοφάντηση που δέχεται ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΚΜΗ κ. Μήτσουρας Βασίλειος μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Αποτελεί προσωπική επίθεση στο πρόσωπο του και έχει το απόλυτο δικαίωμα να ζητήσει τη συνδρομή της δικαιοσύνης προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του. Δεν αποτελεί ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, όλα έχουν ένα όριο και οι πολιτικές παρατάξεις δεν έχουν το δικαίωμα να θίγουν υπολήψεις απλών πολιτών προς όφελός τους.

Τέλος, όσον αφορά τις “σκανδαλώδεις” προγραμματικές συμβάσεις που γίνεται λόγος, όντως αποτελούν “σκάνδαλο” διότι με πολύ μικρό κόστος για το Δήμο Χίου θα γίνουν πολλές δράσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της απασχόλησης και στην ωφέλεια πολλών δικαιούχων. Τα εργασιακά δικαιώματα δε θίγονται καθώς θα ακολουθηθεί η ισχύουσα εργατική νομοθεσία. Οτιδήποτε άλλο λέγεται αποτελεί αποπροσανατολισμό  της κοινής γνώμης και θίγει το προφίλ της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΚΜΗ. και γενικότερα το θεσμό της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας.

 Δ.Ε. ΑΚΜΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.”