Αρχική Πολιτισμός Περιδιαβαίνοντας το Αίπος, εκδήλωση του ΦΟΧ

Περιδιαβαίνοντας το Αίπος, εκδήλωση του ΦΟΧ

19

Εκδήλωση για το Αίπος, με ομιλητή το Μανώλη Ρωξάνα, υπό τον τίλο ¨Περιδιαβαίνοντας το Αίπος”, πραγματοποιεί ο Φιλοτεχνικός Ομιλος Χίου.
Το Αίπος και τα μυστικά του είχαν έρθει στην επικαιρότητα με το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών, δεν σημαίνει όμως ότι επειδή προς το παρόν έχει παγώσει το συγκεκριμένο θέμα, δεν πρέπει να μάθουμε για αυτή την ξεχωριστή πλευρά του νησιού.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Τετάρτη, 12/2, στις 7.00 μ.μ. στο ΟΜΗΡΕΙΟ.

ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ
Την Τετάρτη 12.2 στις 7μμ. ο Φιλοτεχνικός προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ομιλία-παρουσίαση του Μανόλη Ν.Ρωξάνα με θέμα ‘ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΠΟΣ’.
Ο ομιλητής που επι τριάντα χρόνια έχει εξερευνήσει, χαρτογραφήσει και αποτυπώσει με τη φωτογραφική του μηχανή κάθε κομμάτι του νησιού μας, εντρυφώντας παράλληλα στην ιστορία του, θα μας ξεναγήσει βήμα-βήμα στο Αίπος ένα τοπίο τόσο γνώριμο αλλά συνάμα και τόσο άγνωστο στις λεπτομέρειές του για τους περισσότερους.
Είναι μια ευκαιρία να περιηγηθούμε με την πλήρη σημασία της λέξης σ’ένα κομμάτι του αγαπημένου μας νησιού γνωρίζοντας καλλίτερα τον τόπο που ζούμε και που κληροδοτούμε στις γενιές που έρχονται.

για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Μάρω Βασιλακάκη-Ντούλου