Αρχική Νέα Τοπικά Μικές Κριμιζής: για λόγους υγείας δεν συνιχίζει ως επικεφαλής της Χιακής Συμπολιτείας

Μικές Κριμιζής: για λόγους υγείας δεν συνιχίζει ως επικεφαλής της Χιακής Συμπολιτείας

14

Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησε ο Μικές Κριμιζής, γνωστοποιώντας ότι παραιτείται για προσωπικούς λόγους (υγείας, όπως ο ίδιος αναφέρει0 από επικεφαλής της «Χιακής Συμπολιτείας».

Τη σχετική είδηση από χθες βράδυ έκανε γνωστή η ιστοσελίδα kounoupi.gr  και σήμερα επιεβαβίωσε ο κ. Κριμιζής δηλώνοντας όμως ότι θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Χιακής Συμπολιτείας.

12/02/2014

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ιστορική και κοινωνική ανάγκη η ανατροπή της δημοτικής αρχής. Με μια  νέα ηγεσία η οποία μπορεί αναλάβει την πορεία του τόπου και με δυνατότητα να σχεδιάσει για το συμφέρον των πολλών. Να δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα μακριά από πελατειακές ιδιοτέλειες και να σχεδιάσει την Χίο της επόμενης δεκαετίας με έμφαση στον άνθρωπο και στο μέλλον του τόπου.

Σε αυτή την προσπάθεια μαζί με την Χιακή Συμπολιτεία είχα την τιμή να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας. Για λόγους προσωπικούς (υγείας) σας ενημερώνω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω ως επικεφαλής της Δημοτικής μας Κίνησης. Συνεχίζω την κοινή προσπάθεια μαζί με τον νέο επικεφαλής που θα εκλεχθεί από την επόμενη Γενική συνέλευση και θα παλέψω μαζί με την παράταξη για τους σκοπούς μας συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Χιακής Συμπολιτείας.