Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΣ: παρουσίαση επικεφαλών σε Περιφέρεια Β. Αιγαίου, Περιφερειακή Ενότητα Χίου και Δήμο...

ΛΑΣ: παρουσίαση επικεφαλών σε Περιφέρεια Β. Αιγαίου, Περιφερειακή Ενότητα Χίου και Δήμο Χίου

5

 
[s}Με Στρατή Κόρακα στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και Γιώργο Αμπαζή στην Περιφερειακή Ενότητα της Χίου και το Μάρκο Σκούφαλο ως επικεφαλή της παράταξης στο Δήμο Χίου, κατεβαίνει η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, μετά την παρουσίαση ακολούθησε και ομιλία από το Δημήτρη Ζάχαρη- μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Στρατής Κόρακας κλείνοντας το χαιρετισμό του σημείωσε )ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ):

Απέναντι στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση εμείς αγωνιζόμαστε για Περιφέρειες και Δήμους κοντά και όχι ενάντια στο λαό, διεκδικητικούς, που θα στηρίζονται και θα συμβάλλουν στην αγωνιστική διεκδικητική κινητοποίηση του λαού, για τα καθημερινά αλλά και γενικότερα ζητήματα του, που θα σέβονται την αξιοπρέπεια του λαού, που δεν θα στηρίζονται στην ελεημοσύνη -ουσιαστικά ζητιανιά- για να καλύψουν ανάγκες του, αλλά θα μπαίνουν μπροστά στον αγώνα για το δίκιο των εργαζομένων.

Δήμους και Περιφέρειες που θα αποκαλύπτουν στο λαό, τους πραγματικούς υπαίτιους των προβλημάτων του, ενάντια στον αποπροσανατολισμό της λαϊκής δυσαρέσκειας και οργής, που επιδιώκουν οι δυνάμεις της υποταγής στο σύστημα και της διαιώνισης του.

 Να γιατί θεωρούμε ότι η εκλογική μάχη για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και το Ευρωκοινοβούλιο είναι μια μάχη κατεξοχήν πολιτική και πρέπει να δοθεί ενιαία.

Καλούμε το λαό μας να βγάλει τα συμπεράσματα του μέσα από την καθημερινή του πείρα, από τα καθημερινά του βιώματα και να τιμωρήσει και με την ψήφο του σ’ αυτή την διπλή εκλογική μάχη τους υπεύθυνους για τα βάσανα του.

Καλούμε το λαό μας να δώσει δύναμη στα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, ώστε τόσο στους Δήμους και στις Περιφέρειες όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο να είναι η φωνή του πιο δυνατή, πιο αποτελεσματική, ν’ ανοίγει το δρόμο για την ριζική αλλαγή, για να γίνει ο λαός αφέντης του ιδρώτα και του τόπου του. Δίνουμε λοιπόν τη μάχη δυναμικά και με αισιοδοξία, με σήμα μας το Κόκκινο Γαρύφαλλο.