Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΣ στη Χίο με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη το Γ. Αμπαζή

ΛΑΣ στη Χίο με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη το Γ. Αμπαζή

4

 Με Στρατή Κόρακα στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και Γιώργο Αμπαζή στην Περιφερειακή Ενότητα της Χίου και το Μάρκο Σκούφαλο ως επικεφαλή της παράταξης στο Δήμο Χίου, κατεβαίνει η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στο χαιρετισμό του ο Γιώργος Αμπαζής, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χίου με τη ΛΑΣ σημείωσε μεταξύ άλλων (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ):


΅…Στην Αντιπεριφέρεια Χίου τα κλειδιά της οικονομίας βρίσκονται στα χέρια του κεφαλαίου αφού στο σύνολο της οικονομίας κουμάντο κάνει το κεφάλαιο. Ο λαός μας, μέσα στα τείχη της ΕΕ, θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος της ικανοποίησης των αναγκών του. Ενώ ο τόπος μας είναι πλούσιος, έχει γη που παράγει το άσπρο χρυσάφι, το μαστίχι, κτηνοτροφία, αλιεία και διαθέτει πλούσιο γεωθερμικό πεδίο, μοναδικά μεσαιωνικά χωριά και ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, ο πλούτος αυτός αξιοποιείται όλο και περισσότερο σε βάρος των αναγκών των εργαζομένων ρημάζεται στο έδαφος της αναρχίας της πολιτικής της αγοράς, στο ξέφρενο κυνήγι των κερδών. Κοινωνικά στρώματα του νησιού, βρέθηκαν χτες στους δρόμους…