Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΣ ερώτηση προς Δημοτική Αρχή: Με ξένα κόλλυβα ο δήμαρχος παρουσιάζει την...

ΛΑΣ ερώτηση προς Δημοτική Αρχή: Με ξένα κόλλυβα ο δήμαρχος παρουσιάζει την επίσημη κάθοδό του στις εκλογές;

10

Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησε η ΛΑΣ, σχετικά με το αν η εκδήλωση που πρόκειται να γίνει στις 10 Μαρτίου αφορά απολογισμό Δημοτικού Εργου ή παρουσίαση υποψηφιότητας του συνδυασμού Λαμπρινούδη.
Μάλιστα σ
τις 2:40 π.μ. της Τετάρτης, 5-3, μετά από παρέμβαση της ΛΑΣ στο Δήμαρχο δέχτηκαν την πρόσκληση από το γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου για να παρευρεθούν σε ανοιχτή συνάντηση τη Δευτέρα με θέμα τον απολογισμό.

 Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου Δημάρχου με τη ΛΑΣ Μάρκου Σκούφαλου:

«Στρίβειν δια του αρραβώνος, αυτό είναι το συμπέρασμα των χειρισμών της δημοτικής αρχής. Είναι κρίμα ένας απολογισμός να ευτελίζεται με αυτόν τον τρόπο και να μην ασχολείται το δημοτικό συμβούλιο. Σε καθε περίπτωση αν θα παρευρεθούμε  ζητάμε και ανάλογο χρόνο  για τοποθέτηση.»


Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

 Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χίου υπάρχει πρόσκληση που καλεί τους δημότες μας στον απολογισμό έργου του δημάρχου και στην παρουσίαση του στρατηγικού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής.Από την άλλη στα ΜΜΕ του νησιού μας αναφέρεται ότι ο συνδυασμός του κ. Λαμπρινούδη στις 10 Μαρτίου έχει την επίσημη πρώτη του στο Ομήρειο.

Προφανώς έχει μπερδέψει ο δήμαρχος το Δήμο με τη δημοτική του παράταξη. Προφανώς κανένας απολογισμός δεν έχει περάσει ως εκδήλωση προς πραγματοποίηση από το δημοτικό συμβούλιο και φυσικά δεν έχουν εγκριθεί κονδύλια για κάτι τέτοιο, αλλά και προφανώς ένας στρατηγικός σχεδιασμός του δήμου, δεν ταυτίζεται με το σχεδιασμό μιας παράταξης,  ακόμα και εάν αυτή είναι συμπολίτευση.

Καταγγέλλουμε την καπηλεία της δημοτικής αρχής Λαμπρινούδη, που χρησιμοποιεί ανερυθρίαστα το Δήμο ως θεσμό, για τους προεκλογικούς της σκοπούς, καταγγέλλουμε την τακτική άλωσης συνειδήσεων  που χρησιμοποιεί και προειδοποιούμε τους δημότες μας , ότι μπροστά στον πανικό της, θα τάξει ακόμα και παιδιά.

Επιβεβαιωνόμαστε κωμικοτραγικά , όταν λέγαμε στο δημοτικό συμβούλιο για έργα σε μακέτες από όλη την περιφέρεια , που η δημοτική αρχή θα τα παρουσιάζει και δικά της και τελειωμένα. Είναι γεγονός ότι «δεν παίζεται» ως προς την παραπλάνηση και τα ψεύδη!!!

Καλούμε το λαό μας να βγάλει τα συμπεράσματά του, να μαυρίσει την ίδια και  την πολιτική της ψηφίζοντας μαζικά σε δήμο και Περιφέρεια τη Λαϊκή Συσπείρωση , τη μόνη εγγύηση για ένα μαχητικό , διεκδικητικό δήμο, αποκούμπι για τις λαϊκές οικογένειες .

5/3/2014