Αρχική Νέα Τοπικά Open Coffee III στη Χίο

Open Coffee III στη Χίο

6

 
Oι συναντήσεις του OPEN COFFEE επιστρέφουν στην καθημερινότητα της Χίου με 3 παρουσίασεις, στην 3η του συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 του Σαββάτου 8-3-14, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 
Οι ομιλητές:

  • O κ. Γιώργος Κωνσταντάς, θα μας μιλήσει για την καινοτομική διαδικτυακή πλατφόρμα παραγγελιών Efood.gr η οποία πρόσφατα άνοιξε την αγορά της Χίου.
  • Ο κ. Νίκος Αναγνώστου, Ιδρυτής της εφαρμογής Discoveroom.gr , θα μας παρουσιάσει έναν καινούργιο κι έξυπνο τρόπο να διαχειριζόμαστε τις διαδικτυακές μας κρατήσεις στα ταξίδια μας από το κινητό.
  • Η κα. Αντιγόνη Μαϊστράλη, Managing Director του Volissos Holiday Homes, θα μοιραστεί μαζί μας θέματα διαχείρισης αλλά και τις καινοτομικές πρακτικές που εφαρμόζει μέσα στο κλάδο που δραστηριοποιείται, τον τουρισμό.
  • Η εκδήλωση Open Coffee είναι δωρεάν και ανοικτή σε όποιον θέλει να συμμετέχει στη συζήτηση ή απλώς να ακούσει τις ομιλίες. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook event αλλά και για οτιδήποτε χρειαστείτε στο opencoffeechios@gmail.com.