Αρχική Νέα Τοπικά Πολύδωρος Λαμπρινούδης- υποψήφιος με όραμα ένα… παγκόσμιο Δήμο

Πολύδωρος Λαμπρινούδης- υποψήφιος με όραμα ένα… παγκόσμιο Δήμο

6


  Ο απολογισμός του Δημοτικού έργου που καλούσε ο Δήμος Χίου έγινε βήμα για ανακοίνωση της υποψηφιότητας του νυν Δημάρχου Πολύδωρου Λαμπρινούδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν ήταν δύσκολο για το πολύπειρο Δήμαρχο Χίου να γεμίσει το ΟΜΗΡΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο και να πραγματοποιήσει μια προεκλογικού τύπου ομιλία για το συνδυασμό «Όλοι Μαζί για τη Χίο».

Μέσω οπτικοακουστικού υλικού ο Π. Λαμπρινούδης παρουσίασε το έργο της Δημοτικής Αρχής την τριετία που πέρασε, σημειώνοντας ότι εκτελέστηκαν έργα στο νησί συνολικού ύψους 10,5 εκατ. ευρώ από ΣΑΤΑ και 15,5 εκατ. από το ΕΣΠΑ.

Ο ίδιος μίλησε για αποκαταστάσεις και αναπλάσεις αισθητικής και ουσίας, που έπρεπε ήδη να είχαν γίνει, για αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη και τα χωριά, για την αύξηση του τουρισμού, για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, για  οριστική επίλυση του υδρευτικού και αρδευτικού προβλήματος σε όλο το νησί, για βελτίωση του περιβάλλοντος μέσω της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ και η λειτουργία του ΧΥΤΑ και της ανακύκλωσης.

Κάλεσε δε όσους δεν αρκούνται σε αυτή την παρουσίαση να ζητήσουν πιο αναλυτική ενημέρωση, ενώ παρουσίασε τους στόχους για την επόμενη 5ετία που θα είναι πλέον η θητεία του Δημάρχου.

Αν και τόνισε είναι υπέρ της δημιουργίας νέων δημοτικών σχημάτων, χαρακτήρισε τα ήδη εμφανισθέντα ως «ευκαιριακά» με  «τα πρώτα δείγματα γραφής να αποπνέουν αλαζονεία».

«Η ελληνική και κατ’ επέκταση η χιώτικη κοινωνία διψούν σήμερα για συνθέσεις», σημείωσε λέγοντας ότι προσκάλεσε σε διάλογο τους νέους δημοτικούς συνδυασμούς αλλά που δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν.

Χαρακτήρισε ως «θησαυρό» την εμπειρία που έχει αποκομίσει αυτά τα χρόνια, απορώντας για το «πως είναι δυνατόν πρόσωπα που δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία Αυτοδιοίκησης να μην τρομάζουν με τον όγκο δουλειάς μιας δημοτικής αρχής της επόμενης μέρας».


Κλείνοντας ο κ. Λαμπρινούδης ζήτησε τη στήριξη όλων ώστε μαζί με τους συνεργάτες του «να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος για τη Χίο των ονείρων μας, τη Χίο των παιδιών μας», που φιλοδοξία του είναι « να μπει στην τροχιά  ενός  παγκόσμιου  Δήμου».

Ενδιαφέρον έχει πάντως η ανακοίνωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το συνδυασμό «Όλοι Μαζί για τη Χίο» όπου πρόκειται να συνεχίσουν στελέχη που είχαν θητεύσει και μαζί με τον τέως Δήμαρχο Παντελή Βρουλή, αλλά και που βρίσκονταν στις προηγούμενες εκλογές με τον αντίπαλο συνδυασμό του Γιάννη Χαλλιορή.


Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία

ΟΜΗΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, 10/3/2014

 

Φίλες και φίλοι, Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, ανταμώνουμε πάλι όλοι μαζί σήμερα για να επιβεβαιώσουμε τη σταθερή μας προσήλωση στην ίδια φιλοσοφία και στόχευση για την Aυτοδιοίκηση, προσαρμοσμένες, βέβαια, στα νέα δεδομένα  του κοινωνικού  – οικονομικού  και πολιτικού περιβάλλοντος.

 Φιλοσοφία που έχει αποδώσει μια μοναδική όλα αυτά τα χρόνια σχέση εμπιστοσύνης και οικειότητας μεταξύ μας, μια σχέση φιλίας για την οποία πολλοί απορούν και πασχίζουν να τη διαστρεβλώσουν. Δεν μπορούν να κατανοήσουν πως γίνεται να είμαστε όλοι μαζί, μια πολυσυλλεκτική ομάδα από επιστήμονες, εργάτες, τεχνοκράτες, φοιτητές, νοικοκυρές, αγρότες, έμπορους, ναυτικούς, ενεργούς πολίτες και απλούς πολίτες, μια ομάδα όλοι μαζί για τη Χίο μας! Γίνομαι συχνά αποδέκτης κριτικής γιατί ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν πάντα ανοιχτές πόρτες για όλους, από το πιο ασήμαντο ως το πιο σημαντικό θέμα του καθενός και της καθεμιάς σας. Ματαιοπονούν όσοι θαρρούν ότι θα διαταράξουν την αμφίδρομη επικοινωνία. Οι δημότες μεταφέρουν και ο δήμαρχος αξιολογεί ακούγοντας τον καθένα, χωρίς να λογαριάζει οικονομική επιφάνεια, τίτλους σπουδών ή ευγενείας.

Πρόκειται για την αδιαπραγμάτευτη σχέση που στηρίζεται στην απλότητα και την αμεσότητα της καθημερινής επικοινωνίας της Δημοτικής Αρχής με το Δημότη και τη Δημότισσα.

 Στόχευσή μας να καταστήσουμε το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ιδανικό πλαίσιο για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων, όσων συναντάμε στην καθημερινότητα μας, αλλά και πλαίσιο δράσης εντός του οποίου μπορούμε να δρομολογήσουμε βιώσιμες και σύγχρονες λύσεις σε ζητήματα ευρύτερης σημασίας, όπως η ανάπτυξη και η ανεργία, πάντοτε βέβαια μέσα στα θεσμικά πλαίσια που διέπουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πετύχαμε το στόχο μας, πετύχαμε να επαναφέρουμε τους πολίτες στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, όπως επιβεβαιώνεται από το τόσο αυξημένο ενδιαφέρον για το Δήμο της Χίου!

Όπως παρακολουθήσατε στις διαφάνειες, την τριετία που πέρασε, εκτελέστηκαν έργα στο νησί μας συνολικού ύψους 10,5 εκ. ευρώ από ΣΑΤΑ και 15,5 εκ. από το ΕΣΠΑ!


  • Έγιναν σπουδαίες αποκαταστάσεις και αναπλάσεις αισθητικής και ουσίας, που έπρεπε να είχαν γίνει, αλλά δεν έγιναν δεκαετίες πριν!

  • Έγιναν αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη και τα χωριά μας και αποφύγαμε τις δυσάρεστες συνέπειες του μεγάλου πλήγματος της καταστροφικής πυρκαγιάς!

  • Αυξήθηκε ο τουρισμός μας όσο ποτέ συνολικά τις προηγούμενες τετραετίες! Εκατόν εξήντα  χιλιάδες μόνο οι Τούρκοι επισκέπτες, που στήριξαν την αγορά!

  • Στηρίχτηκαν όμως και οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες όσο ποτέ! Μοιράστηκαν επιδόματα ύψους 13 εκ. ευρώ! Διανεμήθηκαν 190 τόνοι τρόφιμα, 2,5 χιλιάδες κουτιά φάρμακα, που εσείς προσφέρατε και γι αυτό σας ευχαριστούμε!

  • Και όλα αυτά ενώ επιτέλους γίνονται πράξη,  εκείνα για τα οποία προσπαθούμε και προσπαθήσαμε, όχι μόνο τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και στις προηγούμενες θητείες μας, η οριστική επίλυση του υδρευτικού και αρδευτικού προβλήματος σε όλο το νησί – και το τονίζω σε όλο το νησί-,  η βελτίωση του περιβάλλοντος μέσω της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ και η λειτουργία του ΧΥΤΑ και της ανακύκλωσης.

Κι όποιος νομίζει ότι όλα αυτά έγιναν εύκολα ή ανώδυνα, ας αναζητήσει στοιχεία από άλλους όχι απλά ισοδύναμους, αλλά πολύ μεγαλύτερους δήμους και ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τέλος επειδή πολλά άστοχα έχουν ειπωθεί από όσους αναζητούν τρόπους να αιτιολογήσουν τη διαφοροποίηση τους από τη δημοτική αρχή, απευθύνουμε σήμερα πρόσκληση – πρόκληση σε όσους συμπολίτες μας δεν αρκούνται σε αυτά που παρουσιάσαμε και θέλουν να ενημερωθούν από κοντά, να έρθουν να επισκεφθούν το ΧΥΤΑ Ν. Χίου, την ανακύκλωση, το Κάστρο μας, τη ΔΕΥΑΝΧ για να τους εξηγήσουμε τι έχει γίνει και ποια τα σχέδια για την επόμενη μέρα!

 Δεν είμαι απόψε εδώ για να ισχυριστώ ότι όλα έγιναν τέλεια. Υπήρξαν προβλήματα, παρουσιάστηκαν καθυστερήσεις. Ας μη διαφεύγει όμως σε κανέναν ότι δεν διοικήσαμε έναν έτοιμο Δήμο. Μοντάραμε τη λειτουργία του με σύνθεση 8 πρώην Καποδιστριακών δήμων. Πετύχαμε από την πρώτη μέρα τα απορριμματοφόρα να εκτελούν όλα τους τα δρομολόγια, η ΔΕΥΑΧ να επεμβαίνει με ταχύτητα σε κάθε θέμα υδροδότησης, οι δημοτικές υποδομές και τα κοινωνικά προγράμματα να λειτουργήσουν ανεμπόδιστα, παρά τη θύελλα που σάρωσε τα επί χρόνια κεκτημένα της Αυτοδιοίκησης. Όσα για κάποιους φαντάζουν υπερβολές, για όσους τα ζήσαμε στη διαδρομή των 3,5 χρόνων, αιρετούς, δημοτικούς υπαλλήλους, δημότες, ήταν ένας πραγματικός άθλος.

 Και σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο ο συνδυασμός «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» θα επιμείνει: ανάπτυξη δεν είναι οι αοριστολογίες, τα παχιά λόγια. Ανάπτυξη για μας είναι το καθαρό και επαρκές νερό στις βρύσες μας, οι πολύχρωμοι κάδοι για την ανακύκλωση των σκουπιδιών μας, οι νέες σχολικές αίθουσες, η στήριξη του πολιτιστικού μας αποθέματος, το χαμόγελο του μέλους του ΚΑΠΗ, η φερεγγυότητα του Δήμου έναντι όλων των συναλλασσομένων του, η διευκόλυνση του νέου συνδημότη να παράξει στον τόπο του.

 Για να μην σας κουράζω και ενώ βλέπετε και είναι κατατεθειμένος ο μπούσουλας για το επόμενο 5ετές σχέδιό μας, συνοπτικά θα σας εξηγήσω τις βασικότερες αναπτυξιακές μας, αλλά συνάμα ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις όπως άλλωστε ό,τι έχουμε εξαγγείλει έως τώρα.

Με τη σταθερότητα  και τη  σιγουριά που μας προσδίδει η οικονομική κατάσταση του Δήμου μας, την υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών, το κύρος, τον οραματισμό, την εργατικότητα και την εμπειρία των στελεχών μας, μπορούμε να εγγυηθούμε για όλα όσα θα παρουσιαστούν πιο κάτω  και που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Σήμερα, λοιπόν, ΕΣΕΙΣ είστε οι πρώτοι, που βλέπετε τα καινούργια μας σχέδια, για να κάνουμε τη Χίο μας ακόμα καλύτερη.

Βασικός μοχλός για την επίτευξη των στόχων μας γίνεται η βελτίωση της διοικητικής δομής του Δήμου μας που τη βλέπετε σχεδιασμένη στη διαφάνεια αυτή. Η εξυπηρέτηση των περιφερειακών ενοτήτων οργανώνεται καλύτερα, με τους τοπικούς αντιδημάρχους να έχουν στη διάθεσή τους ομάδες υποστήριξης και άμεσης παρέμβασης για τη βόρεια και τη νότια  Χίο και τους παρέδρους να λαμβάνουν την πάγια προκαταβολή.

Τέσσερα νέα γραφεία οργανώνονται με στόχο την επίτευξη της εξωστρέφειας στον πρωτογενή τομέα, τη διευκόλυνση των επενδυτών στη λήψη αδειών και επιτάχυνση των διαδικασιών, την προώθηση του τουρισμού και την ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση από το ΕΣΠΑ και τα άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ε.Ε. Μέσω αυτών των αλλαγών στοχεύουμε να πετύχουμε την έξυπνη εξειδίκευση, τη διασύνδεση του τουρισμού με την παραγωγή σε Κάμπο και Μαστιχοχώρια και την προσέλκυση ευρωπαίων πολιτών για αγορά μόνιμης κατοικίας στο νησί μας. Και βέβαια να πετύχουμε στην ακόμα μεγαλύτερη διακτίνιση του Δήμου με όλες τις άλλες  υπηρεσίες και τους φορείς στην κοινωνία.

Η αστική ακινήτων αναλαμβάνει να πρωταγωνιστήσει στην αξιοποίηση της δημοτικής και όχι μόνο περιουσίας και εμείς αναλαμβάνουμε να συνεχίσουμε το μεγάλο μας αγώνα για το νέο λιμάνι και την προβλήτα για τα κρουαζιερόπλοια. Και μέχρι να γίνει αυτό προχωράμε στη δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη δικτύου μεταφορών και εμπορευμάτων από την Τουρκία. Ο συνοριακός σταθμός ελέγχου και το περιφερειακό κέντρο φυτών είναι πρώτη μας προτεραιότητα, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα τονωθούν πολλοί κλάδοι της οικονομικής μας δραστηριότητας. Για να καταλάβετε τώρα, τι εννοούσαμε προηγουμένως όταν μιλήσαμε για την οριστική επίλυση του υδρευτικού και αρδευτικού μας προβλήματος, δείτε εδώ το πλάνο μας για όλο το νησί. Τρεις κεντρικές λιμνοδεξαμενές και εφτά περιφερειακές τροφοδοτούν την πόλη και τα χωριά μας με άριστης ποιότητας νερό!

 Η οικονομική σταθερότητα του δήμου, μας δίνει τη σιγουριά να δεσμευθούμε για ακόμα πληρέστερη στήριξη των ευπαθών και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, προκειμένου να προστατεύσουμε την κοινωνική συνοχή και να καλυφθούν οι ανάγκες της χιώτικης οικογένειας!

Γι΄αυτό και θα στηριχθεί από Εμάς το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και θα καλυφθούν όλοι με το λεγόμενο voucher υγείας!

Γι΄αυτό Νηπιαγωγεία και ειδικά σχολεία γίνονται για να καλύψουν τις ανάγκες του νησιού.

 Και στα έργα βέβαια εκτός από τα μεγάλα του ΕΣΠΑ, που ήδη αναφέρθηκαν, καμιά δημοτική ενότητα δεν παραμελείται. Στα Θυμιανά η πλατεία Καρουλιού, στο Νεχώρι οι αποκαταστάσεις, στο Πυργί η άνω πόρτα, στον Ανέμωνα οι Μύλοι, στη Δασκαλόπετρα επιτέλους ο αρχαιολογικός χώρος, στα Καρδάμυλα το θέατρο και το μουσείο, στη Βολισσό το ιστορικό σχολείο. Όλα ενταγμένα ή συμβασιοποιημένα!

 Όλα αυτά με την μεγαλύτερη κατά το δυνατόν προστασία του περιβάλλοντος. Ο ΧΥΤΑ γίνεται ΧΥΤΥ, ο σταθμός διαλογής παράγει κομπόστ, τα αδρανή υλικά πάνε σε ειδικό χώρο και η ανακύκλωση ολοκληρώνεται, ώστε μόνο το 30% των απορριμμάτων να καταλήγει στο ΧΥΤΥ!

 Συνδημότες και Συνδημότισσες – Φίλες και Φίλοι, προτάσσουν πολλοί ως αντεπιχείρημα για την επανεκλογή μας την πολυετή προσωπική μου ενασχόληση με τα κοινά. Δε θα σταθώ στις υπερβολές της άθροισης ως και της θητείας μου στην προεδρία του Δαφνώνα στο συνολικό αριθμό που αναφέρουν.

Δεν σας κρύβω ότι η κόπωση από τη θητεία που διανύουμε και σε εμένα προσωπικά ήταν υπέρμετρα μεγαλύτερη από κάθε άλλη. Πολλές φορές μέσα μου ευχήθηκα να δημιουργηθούν διάδοχα δημοτικά σχήματα, να εμπλουτίσουν το δημόσιο διάλογο. Φοβάμαι ότι η παρουσία τους είναι ευκαιριακή.  Τα πρώτα δείγματα γραφής αποπνέουν αλαζονεία.

Η ελληνική και κατ’ επέκταση η χιώτικη κοινωνία διψούν σήμερα για συνθέσεις. Αναζητούν την καινοτομία, στο μέτρο του εφικτού, του ρεαλισμού. Δημόσια δυο φορές μέχρι σήμερα προσκάλεσα σε διάλογο τους νέους δημοτικούς συνδυασμούς. Δεν μπήκαν στον κόπο καν να απαντήσουν, εμφανίζονται αραιά και που σε κάποια από τα Δημοτικά Συμβούλια και θαρρούν ότι είναι αρκετό ως εμπειρία για να διοικήσουν αύριο το Δήμο Χίου.

Επιτρέψτε μου μια δημόσια παραδοχή. Αν πίσω μου δεν είχα το θησαυρό της εμπειρίας από τη διοίκηση ενός μικρού Δήμου, όπως τα Καμπόχωρα, τη σφαιρική γνώση των αναγκών της Αυτοδιοίκησης από την προεδρία μου στην ΤΕΔΚ, την οκταετή δουλειά στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, και ένα αριθμό εξίσου πεπειραμένων συνεργατών, δεν είμαι βέβαιος αν θα μιλούσαμε σήμερα για τα ίδια αποτελέσματα.

Απορώ πως είναι δυνατόν πρόσωπα που δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία Αυτοδιοίκησης να μην τρομάζουν με τον όγκο δουλειάς μιας δημοτικής αρχής της επόμενης μέρας. Εφησυχάζουν, ίσως, γιατί έχουν κι εκείνοι δεδομένη την ετυμηγορία σας. Προεξοφλούν ότι η βαριά ευθύνη διοίκησης δεν θα πέσει στις πλάτες τους. Εμείς, στο συνδυασμό «Όλοι μαζί για τη Χίο μας», νοιώθουμε την ανάγκη να τείνουμε χείρα συνεργασίας. Ελάτε να δείτε ότι άλλο πράξη κι άλλο φιλοσοφία. Άλλο Αυτοδιοίκηση κι άλλο εκθέσεις ιδεών. Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για τη Χίο μας, όπως το κάνει με συνέπεια εδώ και χρόνια το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού στο νησί μας.

 Φίλες και Φίλοι, επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω τον όρο reunion.

Ο όρος αυτός που όλοι λέμε, όταν βρισκόμαστε με τους παλιούς μας συμμαθητές, δεν αναφέρεται σήμερα μόνο στην αντάμωσή μας. Δεν αναφέρεται στην ολοκλήρωση των γενικών πολεοδομικών σχεδίων, στα σπουδαία αντιπλημμυρικά ή στην ολοκλήρωση των περιφερειακών οδικών αξόνων, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν φέτος και του χρόνου.

 Αναφέρεται πρωτίστως στο σχέδιο μας, στο σχέδιο της δημοτικής αρχής με τα έμπειρα και άξια στελέχη για να ανταμώσουμε με το Κάστρο μας, σχέδιο που ήδη βλέπετε να εκτυλίσσεται ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας. Αναφέρεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για να ξανασμίξουμε με τις ομορφιές  της πόλης και το ιστορικό κέντρο. Μέρος της υλοποίησης αυτού του σχεδιασμού ήδη ζούμε με τη θαυμάσια ανάπλαση που ξαναζωντάνεψε την Απλωταριά. Αναφέρεται στο σχεδιασμό για να ανταμώσουμε με τον Κάμπο, τα Ταμπάκικα και τις προσφυγικές γειτονιές που έχουν χαθεί μέσα στην οικοδόμηση και που όμως είναι η ιστορία μας.

Για να ανταμώσουμε με την πολιτιστική κληρονομιά των Μαστιχοχωρίων  μέρος της οποίας προσπαθήσαμε να αναδείξουμε με μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις, να ανταμώσουμε με  την αρχοντιά των ναυτικών οικισμών!

 Και ειλικρινά μετά το σημερινό μας reunion, σας προκαλούμε να αναζητήσετε τις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει πριν τρία χρόνια. Τρία χρόνια από τα δυσκολότερα τις σύγχρονης ελληνικής οικονομικής ιστορίας και ασφαλώς τα δυσκολότερα στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Ανατρέξτε λοιπόν σε έντυπα, διακηρύξεις, αποφάσεις και δείτε τι ποσοστό αυτών έγινε πράξη! Θα εκπλαγείτε όλοι! Θα εκπλαγείτε με τα ποσά των χρηματοδοτήσεων, που καταφέραμε να λάβουμε στην τόσο δύσκολη συγκυρία!

Και θα καταλάβετε γιατί το κύρος του Δήμου Χίου και της τωρινής δημοτικής αρχής έχει ξεπεράσει τα όρια του Βορείου Αιγαίου, τα όρια της πατρίδας μας.

 Γιατί ο Δήμος μας εξελίσσεται και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, τα οποία μπορούν να υπηρετήσουν το αύριο της αυτοδιοίκησης στη Χίο μας.

Γιατί ο Δήμος της Χίου μπορεί να μπεί στην τροχιά  ενός  παγκόσμιου  Δήμου.

Και αυτός είναι ο λόγος που σας ζητάμε να στηρίξετε ξανά το πρόγραμμά μας και το συνδυασμό μας!

Με κύρος και σιγουριά ανταμώνουμε με τη Χίο μας και προχωράμε ψηλότερα!

Ένας στόχος, ένα πάθος! Να κάνουμε τη Χίο μας ακόμη καλύτερη!

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ ΜΑΣ!!!

 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!

ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΗ ΧΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!