Αρχική Νέα Τοπικά Πρωτοβουλία για τη Χίο- λύση για το κυκλοφοριακό η ανάπτυξη της αστικής...

Πρωτοβουλία για τη Χίο- λύση για το κυκλοφοριακό η ανάπτυξη της αστικής συγκοινωνίας

4

 Έμφαση στην ανάγκη αναβάθμισης της δημόσιας συγκοινωνίας, σαν το πιο σημαντικό μέτρο για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης της Χίου, έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς κατά την επίσκεψή του στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛμαζί με στελέχη της «Πρωτοβουλίας για τη Χίο», όπου ενημερώθηκαν για την δραστηριότητα και τα προβλήματα της εταιρείας, που έχει αναλάβει και υλοποιεί το έργο των αστικών συγκοινωνιών του Δήμου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, διατυπώθηκαν πολλές και καινοτόμες προτάσεις, που θα αποτελέσουν τη βάση για την αρμονική συνεργασία του ΚΤΕΛ με τη Δημοτική Αρχή που θα προκύψει, προς όφελος της πόλης και ολόκληρου του Δήμου Χίου.

Αλλαγή στόχευσης τουριστικών αγορών
Επιπλέον η «Πρωτοβουλία» επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κώστα Μούνδρο και ενημερώθηκαν για τη φιλοσοφία και τις ενέργειες  της Επιτροπής, κατά την τρέχουσα θητεία της.
Ο Μανώλης Βουρνούς ανέπτυξε τις θέσεις της «Πρωτοβουλίας» για την ανάπτυξη του τουρισμού, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη αναθεώρησης στη στόχευση τουριστικών αγορών και των μεθόδων marketing που χρησιμοποιούνται για την προσέγγιση τους.