Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα: Στις Βρυξέλλες αυτές τις ημέρες εκπροσωπούνται οι ελληνικές περιφέρειες,...

Ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα: Στις Βρυξέλλες αυτές τις ημέρες εκπροσωπούνται οι ελληνικές περιφέρειες, κυρίως οι νησιωτικές

20

 Στις Βρυξέλλες αυτές τις ημέρες εκπροσωπούνται οι ελληνικές περιφέρειες, κυρίως οι νησιωτικές, και εκθέτουν τα προϊόντα τους. Θαυμάζουμε την ποικιλία από τα παραδοσιακά προϊόντα, τα οποία όμως παρουσιάζονται και με νέες μεθόδους, με νέους τρόπους συσκευασίας, με καινοτόμα παραγωγή.  Θαυμάσαμε την ποικιλομορφία, θαυμάσαμε τις ωραίες γεύσεις, εντυπωσίασαν έλληνες και πολίτες από άλλες περιοχές του κόσμου εδώ στις Βρυξέλλες.

Καταλάβαμε πόσο είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε αυτά τα προϊόντα στην ελκυστικότητα των περιοχών μας αλλά και στην παραγωγή, στην εξαγωγή. Μπορούν άνετα να συνδυαστούν τα προϊόντα μας τόσο με την ενδυνάμωση της τοπικής παραγωγής όσο και με τη δημιουργία ευκαιριών οικονομικής δραστηριότητας και θέσεων απασχόλησης αλλά κα μπορούν να συμβάλλουν στην ταυτότητα του τουρισμού.

Υπέροχες ημέρες υπερηφάνειας και σκέψης για μεγαλύτερη δραστηριότητα προς όφελος των ελληνικών νησιών και της πλούσιας παραγωγής τους.