Αρχική Νέα Τοπικά Ανακοίνωση-απάντηση της Χιακής Συμπολιτείας «κ. Λαμπρινούδη, καταθέστε έστω και τώρα μια σταγόνα...

Ανακοίνωση-απάντηση της Χιακής Συμπολιτείας «κ. Λαμπρινούδη, καταθέστε έστω και τώρα μια σταγόνα αλήθειας και αυτοκριτικής»

11

 4/4/2014

 

Ανακοίνωση-απάντηση της Χιακής Συμπολιτείας

 

Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Λαμπρινούδης έκρινε σκόπιμο για τους δικούς του λόγους να απαντήσει επιλεκτικά και παραπλανητικά στη συνέντευξη της επικεφαλής της Χιακής Συμπολιτείας Ερμιόνης Φρεζούλη στην εφημερίδα «Πολίτης».

 

 Με παλαιάς κοπής αντίληψη και νοοτροπία μας «πληροφορεί» ότι η ημιτελής μαρίνα στο Καστέλο δεν τον αγγίζει διότι «είναι έργο του ΕΟΤ». Θέτουμε το ερώτημα: πώς μπορεί απλώς να «νίπτει τας χείρας του» για κάτι που συμβαίνει πάνω στο νησί, όταν συμπληρώνει αισίως 12 και πλέον χρόνια θητείας στα ανώτατα αυτοδιοικητικά όργανα του τόπου, επικαλούμενος «αναρμοδιότητα»; Πώς αποδέχεται μοιρολατρικά τόσο το παρόν τέλμα, όσο και την προοπτική εκποίησης μέσω ΤΑΙΠΕΔ των υποδομών του τόπου;

 

Όσο για τη λιμνοδεξαμενή του Φυρόλακα και το φράγμα Κατράρη στην Καλαμωτή, ας μην ανησυχεί για την επάρκεια των στοιχείων μας.

 

Εμείς μιλήσαμε για τον λανθασμένο σχεδιασμό των έργων, για ένα φράγμα που δεν συγκεντρώνει τις ποσότητες για τις οποίες σχεδιάστηκε, εκείνος αναφέρεται στο… ταχυδιυλιστήριο της ΔΕΥΑΝΧ.  Με την ευκαιρία, μήπως θέλει να ενημερώσει τους πολίτες για το φράγμα του «Σαραπιού», έργο δικής του έμπνευσης και υλοποίησης;

 

Τέλος, σας συνιστούμε κ. Λαμπρινούδη, να αφουγκραστείτε από κοντά την αγωνία της Χιακής κοινωνίας και σας καλούμε να καταθέσετε, έστω και τώρα, μια σταγόνα αλήθειας και αυτοκριτικής.  Το Σάββατο 5/4, στις 6.30 το απόγευμα, στην 4η ανοιχτή δημόσια συζήτηση που οργανώνει η Χιακή Συμπολιτεία, θέτουμε το θέμα πώς ο δήμος μπορεί να περάσει πράγματι στα χέρια των πολιτών. Είστε ευπρόσδεκτος.