Αρχική Πολιτισμός ”ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ” στην Κωνσταντινούπολη για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

”ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ” στην Κωνσταντινούπολη για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

8

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ”ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ”  θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως μοναδική Ελληνική Αποστολή στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη από το Δήμο Φατίχ  στις 22- 25 Απριλίου.
 Η εκδήλωση θα γίνει στον εξωτερικό χώρο που βρίσκεται μπροστά στην Αγιά Σοφιά , όπου κάθε ομάδα μαζί με την σημαία της θα τραγουδήσει τον Εθνικό της Ύμνο.
 
 Σε σχετικό δελτίο τύπου το ΔΣ του Συλλόγου ΄΄Χίοι Εν Χορώ’’ σημειώνει:
Νιώθουμε ευγνωμοσύνη και θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην Χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας κυρία Άννα Μιμίδη , που το κυνήγησε και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις για να έρθει τώρα η ώρα, που θα το ζήσουμε και θα το βιώσουμε από κοντά. Χάρις το κουράγιο , την εργατικότητα και το πάθος της για το χορό και την παράδοση ,  νιώθουμε ότι κοντά μας έχουμε έναν άξιο συνεργάτη που θα μας οδηγήσει και σε άλλες τέτοιες μεγάλες στιγμές για το σύλλογο, το νησί και την χώρα μας . Μια ομάδα 24 ατόμων γεμάτη κέφι , χαμόγελο , όρεξη , και πάθος για το χορό , προετοιμάστηκε για αυτήν την μεγάλη στιγμή !!!!!!!  Παίρνουμε μαζί μας άρωμα μαστίχας , μυρωδιές από τα ολάνθιστα περιβόλια του Κάμπου , τις ευχές και την θετική ενέργεια όλων όσων μας στηρίζουν και μας αγαπούν και σαλπάρουμε για την ‘’Πόλη’’  Σε αυτό το ταξίδι θέλουμε όλη τη Χίο έστω και νοητά αρωγούς και συμπαραστάτες της προσπάθειας μας αυτής.    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ”ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ”  θα κυματίσει και πάλι η Ελληνική σημαία μπροστά στην Αγιά Σοφιά , θα μυρίσει η ‘’Πόλη ‘’ μαστίχα , θα γεμίσει ο η ‘’Πόλη’’ Ε Λ Λ Α Δ Α !!!”.