Αρχική Νέα Τοπικά Βασίλης Μήτσουρας- εκπρόσωπος της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ: καμία μήνυση δεν έχει τεθεί στο...

Βασίλης Μήτσουρας- εκπρόσωπος της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ: καμία μήνυση δεν έχει τεθεί στο αρχείο

10

Ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης των μηνύσεων που έχει καταθέσει ο ίδιος κατά στελεχών του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και τοπικών μέσων σχετικά με το θέμα της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ, εξέδωσε ο Βασίλης Μήτσουρας (που εκπροσωπεί την προαναφερόμενη ΚΟΙΝΣΕΠ). Παράλληλα ευχαριστεί το δικηγόρο του για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση και υπεράσπισε την τιμή και υπόληψή του ενώπιον της δικαιοσύνης:

“…Ουδέποτε καμία από τις μηνύσεις που έχω υποβάλει κατά των κυριών Μ. Σκούφαλου και Γ. Αμπαζή και κατά των ΜΜΕ «Πολίτης» και «aplotaria.gr» είχαν ή έχουν τεθεί στο αρχείο, όπως ψευδώς ή από ελλιπή ενημέρωσή σας γράφονταν συνεχώς.

 Ειδικότερα με τη μήνυση μου βάσει της οποίας είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου ο κος Σκούφαλος ΔΙΑΤΑΧΤΗΚΕ πριν από λίγες μέρες σύμφωνα με το άρθρο 48 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας από τον Εισαγγελέα Εφετών η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του για τις πράξεις της ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ και της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ. Καθώς ο Εισαγγελέας Εφετών έκρινε ότι οι χαρακτηρισμοί που μου απηύθυνε ο κος Σκούφαλος όπως: «σκουριά», «υμνητής εγκληματικής οργάνωσης», «εκμεταλλευτής και δυνάστης των εργαζομένων», «εκτελεστικό όργανο του Δημάρχου», «άνθρωπος που προσπαθεί να πλουτίσει στην πλάτη του Χιώτικου Λαού» και άλλοι πολλοί είναι συκοφαντικοί και υβριστικοί, όπως ακόμη και ένας μαθητής της Α’ τάξης Δημοτικού Σχολείου μπορεί ευκόλως να καταλάβει. Επίσης δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική τοποθέτηση, καθώς από τη μια εγώ δεν είμαι πολιτικός, αλλά και από την άλλη δεν κάνουν κριτική στους θεσμούς και νόμους του κράτους ή στους πολιτικούς εκφραστές αυτών των θεσμών, αλλά στο πρόσωπο μου. Επιπρόσθετα  οι περισσότεροι από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, δεν έχουν σχέση με την ουσία της υπόθεσής των ΚΟΙΝΣΕΠ, αλλά χρησιμοποιούνται με αποκλειστικό σκοπό να με πλήξουν, όπως το  «υμνητής εγκληματικής οργάνωσης».

 Θα ήθελα παράλληλα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον Δικηγόρο μου κ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΚΕΔΗ που με την άριστη καθοδήγηση, τον υποδειγματικό νομικό χειρισμό και τον απαράμιλλο επαγγελματισμό του υπεράσπισε την τιμή και την υπόληψή μου ενώπιον της δικαιοσύνης, 

 Τέλος θα ήθελα να σας πληροφορήσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι πάντα πορεύομαι εντός των νομίμων πλαισίων και το ίδιο έχω κάνει και με τις ΚΟΙΝΣΕΠ και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον με οτιδήποτε άλλο ασχοληθώ. Συνεπώς εκφράζω τη βεβαιότητα ότι η ανεπηρέαστη δικαιοσύνη θα καταδικάσει τους συκοφάντες μου και υβριστές μου, ενώ σας ενημερώνω ότι θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα εντός και εκτός Χίου που έχω στη διάθεσή μου όσο χρόνο και κόπο μου αναλώσουν, οπότε καμία υπόθεση εκ των πραγμάτων δε θα τεθεί στο αρχείο μέχρι να τελεσιδικήσει.  

 Βασίλης Μήτσουρας”.