Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Χριστίνα Γιαννόπαπα στη Χίο

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Χριστίνα Γιαννόπαπα στη Χίο

33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα (το γένος Κατριβάνου) με καταγωγή από την Χίο, αποδεχόμενη την πρόσκληση- πρόκληση για αυτήν, του πρόεδρου του Ν.Δ., πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά, θα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής στης εκλογές της 25 Μαΐου.

Η Χιώτισσα υποψήφια από την Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου έως και την Τετάρτη 23 Απριλίου θα βρίσκεται στην Χίο, όπου προγραμματίζει να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της στην Λαγκάδα.
Στη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής της θα έρθει σε επαφή με νέους και νέες του νησιού για να συζητήσει τα προβλήματα τους καθώς επίσης θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και την κομματική οργάνωση του νησιού.

Η Χριστίνα Γιαννόπαπα σαν Μηχανολόγος-Μηχανικός με ειδίκευση στην Ρομποτική και σε θέματα Δορυφορικής Τεχνολογίας και Διαστήματος, εργάστηκε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, όπου συμμετείχε σε ερευνητικές αποστολές της NASA και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σαν στέλεχος σε Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, όπου χειρίζεται τις σχέσεις με το Ευρωκοινοβούλιο, τα εθνικά κοινοβούλια των κρατών –μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους λοιπούς ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Μερικοί από τους τομείς, στους οποίους επικεντρώνεται η εμπειρία, το γνωστικό της αντικείμενο αλλά και η δράση της αφορούν στην αποτελεσματική διαφύλαξη των θαλάσσιων συνόρων στο πολύπαθο ανατολικό Αιγαίο, στην αλιεία και στη ναυτιλία. 

 

Πολιτικό Γραφείο Χριστίνας Γιαννόπαπα Κατριβάνου (τηλ. 69390878556939087848).