Αρχική Νέα Τοπικά Ανταρσία στο Αιγαίο- τα ονόματα των υποψηφίων

Ανταρσία στο Αιγαίο- τα ονόματα των υποψηφίων

7

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της Ανταρσίας στο Αιγαίο για τις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μάη. Επικεφαλής τους ψηφοδελτίου, όπως έχει ανακοινωθεί, ως υποψήφιος περιφερειάρχης ο εκπαιδευτικός, γραμματέας της Ε.Λ.Μ.Ε. Λέσβου, Ανδρέας Μπάλλας, αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου ο γιατρός, γραμματέας της Ένωσης Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου, Στρατής Παυλής, αντιπεριφερειάρχης Ν. Σάμου, ο εκπαιδευτικός, πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Σάμου, Τάκης Διαμαντίδης και αντιπεριφερειάρχης Ν. Χίου ο δημοτικός υπάλληλος, ολυμπιονίκης με αναπηρία, Παντελής Καλόγερος.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, μισθωτοί τεχνικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγρότες, έμποροι, φοιτητές, νέοι επιστήμονες (άνεργοι ή ελαστικά εργαζόμενοι), συνταξιούχοι, αγωνιστές με ενεργή δράση στα σωματεία και στους κοινωνικούς τους χώρους, πολλοί εκλεγμένοι σε διοικητικά συμβούλια, με δράση στα τοπικά κινήματα, με καλλιτεχνική και αθλητική προσφορά.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι- με όλη τη σεμνότητα που οφείλει να διακρίνει κάθε αριστερό- μπορούν να μεταφέρουν σε όλο το Β. Αιγαίο την εμπειρία των αγώνων της ελληνικής κοινωνίας ενάντια στη χούντα κυβέρνησης – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ., την αγωνία και το πάθος για την ανατροπή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ