Αρχική Νέα Τοπικά “Η Χίος το θέλει και εμείς το μπορούμε” Μήνυμα νίκης Μ. Βουρνού...

“Η Χίος το θέλει και εμείς το μπορούμε” Μήνυμα νίκης Μ. Βουρνού στην παρουσίαση του συνδυασμού Πρωτοβουλία για τη Χίο

27


«Η Πρωτοβουλία έχει αρχές και πρόγραμμα», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς που με κύριο στοιχείο τη σοβαρότητα και το λόγο, παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας το συνδυασμό του.

Με σημαντική παρουσία κόσμου στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου Golden Sand, τουλάχιστον 1.000 άτομα υπολογίζονται από τους διοργανωτές, κέρδισε τα χειροκροτήματα του ακροατηρίου όταν καλούσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν την «Πρωτοβουλία για τη Χίο», πιστεύοντας και αυτοί στα αυτονόητα, όπως είπε, που πίστεψαν οι πρώτοι τέσσερεις που ξεκίνησαν το χειμώνα,  για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση στο Δήμο.
“Ηταν χειμώνας όταν ξεκινήσαμε, τώρα είναι προχωρημένη Ανοιξη, σε τρεις βδομάδες Καλοκαίρι! (VIDEO).

Χωρίς να οξύνει τα πνεύματα ο Μανώλης Βουρνούς άσκησε κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή, δένοντάς την με το παλιό που «μας έχει αφήσει λίγα πράγματα, αλλά και πολλά που δεν τα θέλουμε και χρειάζονται αλλαγή».

Στο ακροατήριο εμφανή η παρουσία στελεχών της ΝΔ και πρώην αιρετών που στην εποχή των… χρισμάτων είχαν σαφώς τη στήριξη της ΝΔ. ενώ η συμμετοχή του Σταμάτη Ζουμίδη δίνει και νότα στήριξης ΔΗΜΑΡ στο ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας.

 Σε πολλά σημεία της μισάωρης περίπου ομιλίας του συνέδεσε επίσης το θεσμό της δημοκρατίας με την αλλαγή στα πρόσωπα.

«Βάση της δημοκρατίας είναι η εναλλαγή στα κοινά» είπε χαρακτηριστικά πριν παρουσιάσει τους υποψήφιους συμβούλους τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα τοπικά.

«Μας καταλογίζουν απειρία. Ναι πράγματι, ευτυχώς δεν ξέρουμε!

Δεν έχουμε σχέση με αυτό το διαβρωμένο σύστημα.
Δεν προερχόμαστε από κομματικό σωλήνα.

Δεν στηριζόμαστε από μηχανισμούς

Δεν έχουμε δεσμεύσεις προς οποιονδήποτε.

Δεν χρειάζεται να δηλώσουμε ότι είμαστε υπερκομματικοί», είναι μερικά από τα ΔΕΝ του Μανώλη Βουρνού που στην ομιλία του ανέπτυξε τους 5 βασικούς άξονες της πολιτικής της Πρωτοβουλίας.
Και συγκεκριμένα:


  1. Ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας

  2. Βελτιστοποίηση υποδομών

  3. ολοκλήρωση στρατηγικού σχεδιασμού

  4. βελτίωση υποδομών και

  5. βελτίωση ποιότητας ζωής.

 «Είναι μια μάχη ανάμεσα στο χθες και το σήμερα. Ανάμεσα στο παλιό και το νέο. Την οπισθοδρόμηση και την προοπτική. Ο κόσμος αλλάζει. 
Εμείς;

Σταθήκαμε κόντρα στο ρεύμα. Δώσετέ μας τη δύναμη να τα αλλάξουμε όλα.

 Από σήμερα μέχρι το βράδυ των εκλογών χρειάζεται πολλή δουλειά από όλους. Να φτάσουμε παντού. Να μη μείνει κανένας δημότης χωρίς ενημέρωση.

Μπορούμε και πρέπει να τα αλλάξουμε όλα!
Η Χίος το θέλει και εμείς το μπορούμε!», έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος ο Μανώλης Βουρνούς για να καλέσει στη συνέχεια στο βήμα έναν- έναν και μία- μία όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες συμβούλους.

 

Διαφήμιση