Αρχική Νέα Τοπικά Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων- κάλεσμα για τις εκλογές (8/5) και μια… καταγγελία από...

Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων- κάλεσμα για τις εκλογές (8/5) και μια… καταγγελία από τους επαγγελματίες οδηγούς!

5

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Χίου καλεί τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους ,μέλη του, να πάρουν μέρος μαζικά, ενωτικά και ταξικά στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. και των αντιπροσώπων του στο ΕΚΧ και την Ομοσπονδία την Πέμπτη 8 Μάη και ώρα 17:15 -20:00 και την Παρασκευή 9 Μάη και 13:00- 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Χίου.

Στα χέρια των μελών η συνέχιση της αγωνιστικής πορείας του σωματείου στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ!

ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑΣ!

     Το Δ.Σ.

Εν τω μεταξύ την ώρα που γίνεται κάλεσμα από το σωματείο για συμμετοχή στις εκλογές, το ρόλο του… λαγού παίζει το σωματείο επαγγελματιών οδηγών Χίου που με ανακοίνωσή του καταδικα΄ζει το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων! Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

 Η Διοίκηση του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Χίου καταδικάζει τη Διοίκηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Χίου για την άδικη και χωρίς δικαιολογία άρνησή της να δεχτεί αιτήσεις νέων μελών ούτως ώστε να συμπεριληφθούν στο μητρώο μελών  του σωματείου.

 

 

Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε η σύμπνοια και η ενότητα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας, να μη χάσουμε και αυτά που μας έχουν μείνει να δυναμώσουμε την φωνή μας μέσα από τα συνδικάτα μας.

Είναι αδιανόητο μέλη της Διοίκησης του Σωματείου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων να προσπαθούν με εκβιαστικά τηλεφωνήματα και εκφοβισμούς να απειλούν  όσους προσπάθησαν να γραφτούν στο σωματείο. Να απειλούν συναδέλφους τους! 

 Τέτοιες αντιδεοντολογικές και αντισυναδελφικές πράξεις λοιπόν, δυστυχώς δε μας αφήνουν πολλά περιθώρια να ελπίζουμε ότι επιτέλους πάνω από κάθε είδους συμφέροντα είναι το γενικό συμφέρον  των εργαζομένων.

 Από  τη Διοίκηση