Αρχική Νέα Τοπικά Εκδήλωση παρουσίασης συνδυασμού Πρωτοβουλία για τη Χίο

Εκδήλωση παρουσίασης συνδυασμού Πρωτοβουλία για τη Χίο

7


 Με τη συμβολική φράση «Ξεκινήσαμε το χειμώνα τέσσερις άνθρωποι, σήμερα Δευτέρα 5 Μαΐου είναι άνοιξη και σε δυο βδομάδες έρχεται καλοκαίρι», η οποία όμως αντικατοπτρίζει την ακριβή διαδρομή της Πρωτοβουλίας για τη Χίο, ο υπ. Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς ολοκλήρωσε την παρουσίαση του συνδυασμού του, στο ξενοδοχείο Golden Sand στον Καρφά.

Το σημαντικότερο της συνάθροισης δεν ήταν το πολυπληθές κοινό που αριθμούσε πάνω από 1000 άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους, όσο ο ενθουσιασμός του και η κυριαρχούσα πεποίθηση ότι ο τόπος πρέπει και θα αλλάξει σελίδα.


Η συνοπτική παρουσίαση των βασικών αρχών του Συνδυασμού, όσο και η φυσική παρουσία των μελών του, έδωσε το στίγμα μιας δημοτικής διαχείρισης χωρίς αποκλεισμούς, πελατειακές σχέσεις και ανίερες συναλλαγές.

Χθες το απόγευμα οι πολίτες που αψήφισαν τις υποσχέσεις, τις απειλές και τις πιέσεις, αποφάσισαν να συστρατευθούν, έδειξαν το σθένος και τη βούλησή τους, για ανατροπή της μιζέριας και της συναλλαγής και έδωσαν την υπόσχεση στον εαυτό τους και τον τόπο τους, για ένα αύριο με πρωτοβουλία, σχεδιασμό, όραμα, ανανέωση, για ένα δημοτικό μέλλον με την Πρωτοβουλία για τη Χίο και Δήμαρχο το Μανώλη Βουρνού.