Αρχική Νέα Τοπικά Χιακή Συμπολιτεία- συνέντευξη τύπου: ερωτήματα προς τους συνυποψηφίους της θα θέσει η...

Χιακή Συμπολιτεία- συνέντευξη τύπου: ερωτήματα προς τους συνυποψηφίους της θα θέσει η Ερμ. Φρεζούλη

7

  

Τις βασικές θέσεις της Χιακής Συμπολιτείας, παράλληλα με την κατάθεση συγκεκριμένων ερωτημάτων προς τους έτερους διεκδικητές του δήμου, θα παρουσιάσει η υποψήφια δήμαρχος Χίου Ερμιόνη Φρεζούλη το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

 

 Η Ερμιόνη Φρεζούλη, ως επικεφαλής, αναμένεται να απευθυνθεί αφενός προς την κοινωνία και τους πολίτες, οι οποίοι καλούνται σε λίγες μέρες να αποφασίσουν τι θέλουν να γίνει στο νησί την επόμενη πενταετία και να εκλέξουν εκείνον ή εκείνη που θα αναλάβει την τεράστια ευθύνη να κρατήσει το τιμόνι του δήμου στη δύσκολη εποχή. 

 Αφετέρου, η επικεφαλής της Χιακής Συμπολιτείας αναμένεται να καυτηριάσει προεκλογικά φαινόμενα που όλοι παρατηρούμε και να καταθέσει συγκεκριμένα ερωτήματα προς τους αντίπαλους συνδυασμούς, καλώντας τους να πάρουν θέση για  κομβικά ζητήματα. «Οι πολίτες της Χίου δικαιούνται να γνωρίζουν τι πρεσβεύει κάθε ένας από τους διεκδικητές του δήμου και με ποιο πρόγραμμα διεκδικούν την ψήφο τους», αναφέρει σε σχετική δήλωσή της η Ερμιόνη Φρεζούλη.

 Όπως προσθέτει: «Η Χιακή Συμπολιτεία έχει έγκαιρα καταθέσει το δικό της πρόγραμμα, είναι καιρός και για τους άλλους συνδυασμούς να απαντήσουν σε βασικά ζητήματα στρατηγικής και σχεδίου που θα βρει μπροστά της η επόμενη δημοτική αρχή. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το βάρος της εντολής που θα μας δώσουν οι δημότες».