Αρχική Νέα Τοπικά Γιώργος Νύκτας: Επιλέγουμε -Χιακή Συμπολιτεία- στηρίζουμε Ερμιόνη Φρεζούλη!

Γιώργος Νύκτας: Επιλέγουμε -Χιακή Συμπολιτεία- στηρίζουμε Ερμιόνη Φρεζούλη!

8

 Φίλες και φίλοι όλοι εμείς στη -Χιακή Συμπολιτεία- νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και τιμή που συμμετέχουμε σε ένα τόσο ποιοτικό συνδυασμό, όπου επικεφαλής είναι ένας νέος άνθρωπος η ΕΡΜΙΟΝΗ ΦΡΕΖΟΥΛΗ. Συστρατευτήκαμε με την Ερμιόνη χωρίς ενδοιασμούς γιατί θέλουμε να στηρίξουμε το νέο το άφθαρτο, το ηθικό, το δυναμικό, το απαλλαγμένο από τις παλιές παθογένειες, και τις κάθε είδους εξαρτήσεις. Το ήθος της, τα προσόντα της και οι νέες πρωτοποριακές ιδέες της (πρωτόγνωρες για τη Χίο) την καθιστούν ικανή να αναμορφώσει το Δήμο. Να φτιάξει ένα Δήμο πιο κοινωνικό, αρωγό και συμπαραστάτη του Δημότη, που πλέον θα έχει φωνή, άποψη, και συμμετοχή.

Σε τούτες τις δύσκολες οικονομικά εποχές όπου η ανεργία μαστίζει την κοινωνία, που το κοινωνικό κράτος είναι ανύπαρκτο, που η νεολαία οδηγείται στη μετανάστευση, προτεραιότητα θα έχει ο Δημότης και όχι τα πεζοδρόμια οι πλατειές και τα σιντριβάνια. Ένα Δήμο δηλαδή κοινωνικά ευαίσθητο ικανό να πιάνει το παλμό όλων των Δημοτών και του κέντρου της Χίου και των Χωριών.

Φίλες και φίλοι σκεφτείτε πόσο καθοριστικές για τη ζωή μας είναι αυτές οι εκλογές. Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο συνδυασμός της Χιακής Συμπολιτείας με την Ερμιόνη επικεφαλής, πολλά μπορεί να πετύχει και πάρα πολλά να διεκδικήσει για τη Χίο. Δυστυχώς σήμερα τα αυτονόητα για το νησί έχουν γίνει ζητούμενα. Επιλέγουμε λοιπόν –ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ- στηρίζουμε ΕΡΜΙΟΝΗ ΦΡΕΖΟΥΛΗ για να αλλάξουμε τη ΧΙΟ για να αλλάξουμε της ΖΩΕΣ μας. Αφήνουμε πίσω το χθες που είναι παρελθόν, κοιτάμε το αύριο που είναι το Μέλλον.

Γιώργος Νύκτας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη

ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ