Αρχική Νέα Τοπικά Καταστροφές και βανδαλισμοί σε προεκλογικά πολιτικά υλικά του ΚΚΕ και της Λαϊκής...

Καταστροφές και βανδαλισμοί σε προεκλογικά πολιτικά υλικά του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης Χίου

6Τις θρασύτατες επιθέσεις από “γνωστούς- αγνώστους” που επιδίδονται τις τελευταίες μέρες σε καταστροφές του προεκλογικού πολιτικού υλικού τόσο του ΚΚΕ όσο και της Λαϊκής Συσπείρωσης Χίου και Β.Αιγαίου, όπως και σε βανδαλισμούς του εκλογικού περιπτέρου της ΚΟ Χίου του ΚΚΕ, καταγγέλει το ΚΚΕ.
Οπωας αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου, “η χτεσινοβραδινή τους επίθεση στο εκλογικό περίπτερο, λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΚΟ Χίου, δείχνει ότι ο πραγματικός τους αντίπαλος είναι το ΚΚΕ που παλεύει ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων και στα συμφέροντα που την υπηρετούν. Αν νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους θα φοβίσουν τους κομμουνιστές και τους συμμάχους τους είναι πολύ γελασμένοι!


Καλούμε, συνεχίζει η ανακοίνωση, τους εργαζόμενους, τους μικρούς εμπόρους κι αγρότες, τους άνεργους, τις γυναίκες, τους νέους αποφασιστικά να στηρίξουν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια, το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που είναι το πραγματικό στήριγμα κι η δύναμη του λαού! Όλοι στην προεκλογική συγκέντρωση της Τ.Ε. Χίου του ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή τον Σ. Κόρακα, υποψήφιο περιφερειάρχη Β.Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, και τους Γ.Αμπαζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χίου και τον Μ. Σκούφαλο, υποψήφιο Δημαρχο Χίου, απόψε Τρίτη, 13/5, στις 8 μμ στην Είσοδο της Απλωταριάς”.