Αρχική Νέα Τοπικά Ανέβασε τους τόνους ο Π. Λαμπρινούδης, κατηγορώντας για golden boys

Ανέβασε τους τόνους ο Π. Λαμπρινούδης, κατηγορώντας για golden boys

7

 

Με ανεβασμένους τόνους, ακόμα και με ονομαστική αναφορά, εναντίον της Πρωτοβουλίας ο υποψήφιος (και απερχόμενος) Δήμαρχος Πολύδωρος Λαμπρινούδης μίλησε το βράδυ της Παρασκευής μπροστά σε μια μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στην Απλωταριά.

Με στοιχεία του παρελθόντος, όπου κυριαρχούσαν οι κόρνες σε ανάλογες συγκεντρώσεις, ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης προτίμησε να βλέπει από την εξέδρα και προς τις δύο πλευρές της Απλωταριάς. (VIDEO)

«Οραματιστήκαμε, αλλάξαμε, στοχεύουμε και συνεχίζουμε δυνατά», ανέφερε ο κ. Λαμπρινούδης, ξεκαθαρίζοντας  μάλιστα από την αρχή ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενέστατα σε σειρά έργων που έγιναν επί θητείας του και μάλιστα σε κάθε Δημοτική Ενότητα, ζητώντας από τον κόσμο να τον εμπιστευτεί ξανά.

Μάλιστα εκτίμησε πως οριακά ο συνδυασμός του «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» πλησιάζει την αυτοδυναμία.

«Αγωνιστείτε. Γυρίστε στις γειτονιές και στα χωριά. Μια ψήφο να πάρει ο καθένας από εσάς θα έχουμε νίκη από την πρώτη Κυριακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια της ομιλίας του εξαπέλυσε πυρά κατά του υποψηφίου Δημάρχου με την Πρωτοβουλία Μ. Βουρνού, του συνδυασμού του, αλλά και του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της Πρωτοβουλίας Π. Παππή.

«Έχει αναπτυχθεί μια νέα elite… goldenboys…και προστέθηκε και ο κ. Παππής.

Ξέρετε τι θα γίνει στις 19 του μήνα; Θα γυρίσουν είτε στο σπίτι τους είτε στα εφοπλιστικά τους συμφέροντα και εμείς θα μείνουμε εδώ και με τη βοήθεια σας θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι από τις νέες παρατάξεις υπάρχει μεταξύ άλλων πλήρης άγνοια του θεσμικού πλαισίου για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Την ομιλία του παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος και ο  υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χίου Κώστας Γανιάρης.