Αρχική Νέα Τοπικά Πολύδωρος Λαμπρινούδης: δήλωση για τη 2η Κυριακή με κύριο άξονα την εμπειρία...

Πολύδωρος Λαμπρινούδης: δήλωση για τη 2η Κυριακή με κύριο άξονα την εμπειρία (VIDEO)

18

  

«Ευχαριστώ τους πολίτες της Χίου που ψήφισαν το συνδυασμό μας και βγήκε πρώτος κάτω από αντίξοες συνθήκες», τόνισε στη δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» και απερχόμενος Δήμαρχος Πολύδωρος Λαμπρινούδης, που τόνισε ότι με μεγάλη αισιοδοξία πηγαίνουν στη 2η Κυριακή (απέναντι στο συνδυασμό του Μανώλη Βουρνού «Πρωτοβουλία για τη Χίο»).
Παρέμεινε πάντως σταθερός στα δύο προεκλογικά επιχειρήματα γιατί πρέπει να υπερψηφίσουν οι πολίτες το συνδυασμό “Ολοι μαζί για τη Χίο”, αναφέροντας την εμπειρία που διαθέτει αλλά και τη συκοφαντία που δέχθηκε. (VIDEO)

Επισήμανε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισαν οι δημοτικές αρχές (τόσο λόγω Καλλικράτη όσο και λόγω της οικονομικής κατάστασης), ενώ χαρακτήρισε πρωτόγνωρη την κατάσταση που διαμορφώθηκε την προεκλογική περίοδο στο Δήμο με συκοφαντίες και όχι μόνο κατά της παράταξής του, κάτι που δεν συνάδει όπως σημείωσε με την ψυχολογία των Χιωτών.

Έκανε μάλιστα λόγω για «παπαγαλάκια» που με ασύστολα ψεύδη γύριζαν από γειτονιά σε γειτονιά ενώ σημείωσε ιδιαίτερα την εμπειρία οου διαθέτει τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός του.

«Προσπαθώ να επανεκλεγώ για να βοηθήσω την τοπική αυτοδιοίκηση», συνέχισε λέγοντας ότι «θα ήταν προδοσία για μένα το να φύγω αυτήν την περίοδο», εννοώντας να μην κατέβει ως υποψήφιος.

«Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τα προβλήματα. Κατεβήκαμε και διεκδικούμε για να προσφέρουμε. Ο δήμος δεν είναι ούτε παιδική χαρά, ούτε σωματείο», πρόσθεσε.

«Ευελπιστώ, εύχομαι και πιστεύω ακράδαντα ότι την Κυριακή που έρχεται ο κόσμος, η μεγάλη πλειοψηφία των Χιωτών, θα διαπιστώσει, παρά κάποιους θυμούς ή προβλήματα που υπάρχουν και διακατέχονται κάποιοι από τους συμπολίτες μας, ότι

ο καπετάνιος αυτή τη στιγμή που μπορεί να βγάλει το καράβι από το φουρτουνιασμένο πέλαγος είναι ο συνδυασμός «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» και ο Δήμαρχος. Και θα μας ψηφίσει για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζει η Χίος», κατέληξε ο κ. Λαμπρινούδης.