Αρχική Νέα Τοπικά ΑΝΤΑΡΣΥΑ: εκδήλωση για τις ευρωεκλογές

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: εκδήλωση για τις ευρωεκλογές

7

 

Η Τοπική Επιτροπή Χίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σας καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση για τις ευρωεκλογές την Πέμπτη 22/5, στις 7μμ. στο κτίριο της Περιφέρειας, αίθουσα «Μιχαήλ Βουρνού» με ομιλητή τον Αντώνη Δραγανίγο μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σ΄ αυτές τις ευρωεκλογές δεν καλούμαστε απλώς να εκλέξουμε κάποιους εκπροσώπους για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Καλούμαστε να απαντήσουμε στο αν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί ο καταστροφικός «ευρωπαϊκός δρόμος» των μνημονίων, της φτώχιας, της ανεργίας, της χωρίς τέλος επίθεσης στον εργαζόμενο λαό.

Ή αν θα στείλουμε το μήνυμα της αποφασιστικότητας για έξοδο από τη φυλακή του ευρώ και της ΕΕ του κεφαλαίου, των μνημονίων, του ρατσισμού, των πολέμων, της ιμπεριαλιστικής ληστείας. Αν και με τη ψήφο μας θα συμβάλουμε στο να ανοίξει ένας άλλος δρόμος, ανατροπής της επίθεσης του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ, με τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα μπροστά.

Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών μας ενθαρρύνουν ότι η πολιτική μας πρόταση βρίσκει απήχηση και απαντά στις αγωνίες και τους προβληματισμούς μιας σημαντικής μερίδας του εργαζόμενου λαού.

Η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις ευρωεκλογές θα δώσει μήνυμα ότι χρειαζόμαστε μια άλλη Αριστερά. Ενάντια στο συμβιβασμό και τη υποταγή. Ανεξάρτητη από την άρχουσα τάξη, το κράτος, την ΕΕ. Με πρόγραμμα αντικαπιταλιστικής ανατροπής, και στόχο μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του λαού. Μαχητική και ενωτική.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τοπική Επιτροπή Χίου