Αρχική Νέα Τοπικά Καμπούρης- Στεφάνου: άσκησαν κριτική για σχόλια στελεχών Πρωτοβουλίας στο facebook

Καμπούρης- Στεφάνου: άσκησαν κριτική για σχόλια στελεχών Πρωτοβουλίας στο facebook

18

Ανεβαίνει το θερμόμετρο λίγες μέρες πριν τη 2η Κυριακή των δημοτικών εκλογών, όπου δύο από τα στελέχη της παράταξης Λαμπρινούδη, οι νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αντιδήμαρχος Χίου παραχώρησαν συνέντευξη τύπου με οξεία κριτική στην παράταξη Βουρνού.

Η συνέντευξη τύπου είχε από όλα τα στοιχεία.

Καταρχήν το ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσους ψήφισαν το συνδυασμό «Ολοι μαζί για τη Χίο μας», φέρνοντας τον στην πρώτη θέση.

Στην κρισιμότητα της εκλογικής διαδικασίας της προσεχούς Κυριακής, αφού θα αναδειχθεί η δημοτική αρχή για τα επόμενα 5 χρόνια.

Τα έργα, 100 τον αριθμό, που η Δημοτική Αρχή Λαμπρινούδη παρόλο που έπρεπε να λειτουργήσει, όπως τόνισαν, το νέο «Καλλικρατικό» Δήμο αλλά και την περίοδο του μνημονίου, κατάφερε να κάνει.

Την οξεία κριτική κατά της παράταξης της «Πρωτοβουλίας για τη Χίο» σχετικά με ότι αφορά τις απόψεις στελεχών της, είτε σε ότι αφορά  το δημόσιο τομέα είτε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Δυο θέματα που δίχως άλλο αγγίζουν ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους της αριστεράς που σίγουρα την Κυριακή θα βρεθούν στην κάλπη για τις ευρωεκλογές και θα πρέπει να ψηφίσουν για Δήμο όπως και για Περιφέρεια.

 Και… facebook

Χωρίς να αναφέρει τους συντάκτες ο κ. Καμπούρης επισήμανε το ειρωνικό ύφος σε ότι αφορά το σχόλιο για την ημέρα της Πρωτομαγιάς, που κατά το συντάκτη δεν είναι αργία, αλλά… ταλαιπωρία, ή σε άλλο ότι το μόνο δημόσιο που χρειάζεται να μείνει, είναι οι δημόσιες γυναίκες!

Σημείωσε επίσης ότι τη μέρα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο για τις διαθεσιμότητες των δημοτικών υπαλλήλων, ο Μανώλης Βουρνούς δεν τοποθετήθηκε, σε αντίθεση με την Ερμιόνη Φρεζούλη.

Ενώ ανέφερε και το σχόλιο που είχε κάνει ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας, ερωτηθείς την ημέρα παρουσίασης του συνδυασμού για το μνημόνιο.

Τέλος ο κ. Στεφάνου, που σχολίασε δεικτικά το γεγονός ότι η παράταξη της Πρωτοβουλίας δημοσίευσε το πρόγραμμά της μόνο στο διαδίκτυο, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν και διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Στη σχετική ερώτηση σημείωσε ότι πρόκειται για τη μαρίνα, αλλά λεπτομέρειες θα πουν μετά τις εκλογές.

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη παραχωρεί συνέντευξη τύπου ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης και Παρασκευή ο Μανώλης Βουρνούς.