Αρχική Νέα Τοπικά Τόνισε την εμπειρία, έκανε άνοιγμα στα αριστερά και τα έβαλε με τη...

Τόνισε την εμπειρία, έκανε άνοιγμα στα αριστερά και τα έβαλε με τη ΓΕΧΑ, ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης- VIDEO από τη συνέντευξη τύπου

45

Με ένα άνοιγμα προς τα αριστερά σημειώνοντας ότι πρόκειται για την προοδευτική παράταξη, σε αντίθεση με την αντίπαλη που υποστηρίζεται από συγκεκριμένους πολιτικούς της ΝΔ, ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης προχώρησε στην τελευταία συνέντευξη πριν το 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, ζητώντας από τους δημότες να βγάλουν πρώτο το συνδυασμό «Ολοι μαζί για τη Χίο μας» VIDEO.

«Την περασμένη Κυριακή ο χιακός λαός εξέλεξε Δημοτικούς Συμβούλους. Αυτή την Κυριακή θα επιλέξει Δήμαρχο. Καλείται να διαλέξει λοιπόν μεταξύ της εμπειρίας-αποτελεσματικότητας και της απειρίας», είπε, ενώ συνέχισε την επίθεση λέγοντας ότι ορισμένοι από αυτούς… δεν έχουν κάνει ούτε επίτροποι.

Παράλληλα όμως έκανε λόγο για λασπολογία εις βάρος του, ενώ κατήγγειλε παραεκκλησιαστικές οργανώσεις πως λειτουργούν με το τηλέφωνο για να πείσουν ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον αντίπαλο συνδυασμό.

Στις ερωτήσεις για το τι ακριβώς ομιλεί ανέφερε τη ΓΕΧΑ. «Συγκεκριμένα στελέχη-μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΓΕΧΑ έχουν οργανώσει γραφείο και προσπαθούν να επηρεάσουν συνειδήσεις χρησιμοποιώντας άτομα που έχουν σχέση με κληρικούς», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα γιατί να ψηφίσουν το συνδυασμό του αριστεροί ψηφοφόροι σημείωσε:

«κατά τη διάρκεια της θητείας μας σε όλες τις αποφάσεις η πολιτική μας ήταν αντιμνημονιακή. Καταγγείλαμε την υποχρηματοδότηση του Δήμου, τις προσπάθειες να απολυθεί κόσμος κ.α. Από τη στιγμή που οι προτάσεις μας  και οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες υπάρχουν περιθώρια να συνεχίσουμε τον αγώνα τα επόμενα χρόνια μαζί με τα μέλη και των άλλων δύο συνδυασμών». Αντίθετα κατηγόρησε την αντίπαλη παράταξη ότι σχεδιάζει εκποίηση του τομέα καθαριότητας του Δήμου. Σε ότι αφορά την ανακύκλωση δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δόθηκε σε ιδιώτες, όταν μετά από 18 μήνες ο δημόσιος φορέας δεν μπορούσε να βοηθήσει ώστε να γίνει πράξη η υπόσχεση που είχε δώσει προεκλογικά για την ανακύκλωση.

Τέλος σημείωσε ότι η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη των υποψηφίων που προέρχονται από τον ευρύ δημοκρατικό χώρο τον τιμά.