Αρχική Νέα Τοπικά Πρεμιέρα πανελλαδικών εξετάσεων- ευχές στους μαθητές

Πρεμιέρα πανελλαδικών εξετάσεων- ευχές στους μαθητές

6


Σήμερα Τετάρτη 28/5/2014 ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις με τη συμμετοχή 105.000 μαθητών. Το πρώτο μάθημα που θα διαγωνιστούν οι μαθητές είναι η Νεοελληνική Γλώσσα μάθημα κοινό για όλες τις κατευθύνσεις.

Ευχές από σχολικούς συμβούλους

Με την ευκαιρία της έναρξης των Γενικών Εξετάσεων για τους τελειόφοιτους των Λυκείων, αλλά και αυτών για την Α’ Λυκείου για πρώτη φορά φέτος, επιθυμούμε να ευχηθούμε σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων τους. Θα θέλαμε δε να υπενθυμίσουμε σε εκείνους και τις οικογένειές τους ότι οι εξετάσεις αυτές δεν είναι παρά ένα μέσο ή ένας σταθμός και ότι τυχόν αποτυχία σε αυτές δεν σημαίνει και γενική αποτυχία στη ζωή τους. Με αρκετή δουλειά, σύστημα και ψυχραιμία μπορούν να επιτύχουν στους ευρύτερους στόχους τους, κάποιοι από τους οποίους είναι σημαντικότεροι από τις εξετάσεις αυτές.


Οι Σχολικοί Σύμβουλοι


Νικόλαος Κ. Χαβιάρας ΠΕ02

Αριάδνη Καλογεροπούλου ΠΕ06

Ευδοκία Σαμουηλίδου ΠΕ11

ΜΗΝΥΜΑ  ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ  ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητές μαθήτριες και  αγαπητοί μαθητές,

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι η γέφυρα που σας οδηγεί από τη μαθητική ζωή στον κόσμο της επιστημονικής γνώσης και παράλληλα, το εφαλτήριο σ’ ένα νέο περιβάλλον  γεμάτο εμπειρίες, επιτυχίες και προοπτικές.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής σας λάβατε όλα τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια, και καλλιεργήσατε τις αξίες ώστε να ανταποκριθείτε σ’ αυτή τη δοκιμασία , που είναι βασική αλλά όχι και απαραίτητα καθοριστική για το εργασιακό  σας μέλλον

Τα δικά σας όνειρα είναι η ελπίδα μας για το αύριο.


Σας εύχομαι από καρδιάς, τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τους δικούς σας κόπους και θυσίες, όπως και αυτούς των οικογενειών σας, που με αγάπη και αγωνία βρίσκονται στο πλευρό σας..

 

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΔ  ΧΙΟΥ