Αρχική Νέα Τοπικά Αποστολή Euroscola Μαρτίου 2014, τελικά θα επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Οκτώβριο...

Αποστολή Euroscola Μαρτίου 2014, τελικά θα επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Οκτώβριο ’14

8

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, κατόπιν ενεργειών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου, δίνεται πλέον και επίσημα η δυνατότητα στα μέλη που απάρτιζαν την αποστολή Euroscola Μαρτίου 2014 να επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -εφόσον το επιθυμούν- στις 30 Οκτωβρίου 2014.

Δεδομένου ότι, τόσο η Υπηρεσία μας, όσο και η ομάδα των 24 μαθητών και των 2 συνοδών από τα νησιά Λέσβο, Λήμνο, Χίο, Σάμο και Ικαρία, δεν ευθύνονται για τη ματαίωση της προηγούμενης αποστολής, το Υπουργείο ΠΑΙ.Θ. και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δέχονται την κατ’ εξαίρεση συμμετοχή όλων των ήδη επιλεγέντων, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι 5 μαθητές θα έχουν ήδη αποφοιτήσει από το Λύκειο. 

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία ηθική δικαίωση για την οποία ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό ΠΑΙ.Θ. κ. Αρβανιτόπουλο, το Γενικό Γραμματέα ΠΑΙ.Θ. κ. Κυριαζή και τον εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Καπετανίδη, για την αμέριστη συμπαράσταση, την κατανόηση και την ευαισθησία που επέδειξαν, προκειμένου τα παιδιά μας να μη στερηθούν αυτήν την εμπειρία.

                                                                                                              Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ

                                                                                                       Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 

                                                                                                                ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗ