Αρχική Νέα Τοπικά Μικροβιολογικές εξετάσεις του ΠΕΔΥ μέσω Νοσοκομείου!

Μικροβιολογικές εξετάσεις του ΠΕΔΥ μέσω Νοσοκομείου!

12

 
Το Νοσοκομείο Χίου σε συνεργασία με τη 2η Δ.Υ.Π.Ε Πειραιώς και Αιγαίου και το Π.Ε.Δ.Υ. Χίου, αποφάσισαν από 7 Ιουλίου την πραγματοποίηση μικροβιολογικών εξετάσεων για τους ασφαλισμένους στο Π.Ε.Δ.Υ., στα εργαστήρια του Νοσοκομείου”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Χίου.

“Το Νοσοκομείο ανέλαβε την πραγματοποίηση αυτών των μικροβιολογικών εξετάσεων αφενός μεν για να εξυπηρετηθεί το κοινό που προσέρχεται στο Π.Ε.Δ.Υ και αφετέρου να μειωθεί η λίστα αναμονής του Νοσοκομείου που σήμερα είναι μεγάλη”.
Την έντονη αντίδρασή τους αξέφρασαν πάντως οι εργαζόμενοι για το μέτρο αυτό, αφού στην ουσία γίνεται δουλειά των εργαζομένων του Νοσοκομείου και στο τέλος δίνονται τα αποτελέσματα με έγγραφο του… ΠΕΔΥ, ενώ παράλληλα καταστρατηγείται η σειρά του Νοσοκομείου. Ενώ δηλαδή μέσω ΠΕΔΥ, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ λαμβάνουν πιο γρήγορα τα αποτελέσματα, όσοι καταφεύγουν στο Νοσοκομείο για το ραντεβού τους βλέπουν αυτό να πηγαίνει πολύ καιρό μετά.
Το μόνο που γίνεται στο ΠΕΔΥ- πρώην ΙΚΑ είναι οι αιμοληψίες, που όμως όπως σημείωσαν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου δεν είναι το μείζον.
Κατά τα άλλα μένει αχρησιμοποίητο το μικροβιολογικό εργαστήριο που διαθέτει το πρώην ΙΚΑ.
 

Διαφήμιση