Αρχική Νέα Τοπικά Κλειστή η Κ. Μονομάχου για συνέχιση κατασκευής πεζοδρομίων, αλλά χωρίς σηματοδότηση για...

Κλειστή η Κ. Μονομάχου για συνέχιση κατασκευής πεζοδρομίων, αλλά χωρίς σηματοδότηση για Κοφινά- Νέα Μονή- Ανάβατο

18

           
Ο Δήμος Χίου κάνει γνωστό ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Διαπλατύνσεις πεζοδρομίων οδού Κ. Μονομάχου» θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Συναδινού έως την οδό Μητροδώρου από την Τρίτη  15/7/2014 και για 10ημέρες. Παρά το ότι στο τέλος του δελτίου τύπου ο Δήμος Χίου κάνει λόγο για μέτρα στην περιοχή εκτέλεσης του έργου ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα, αντούτοις δεν εκμεταλλεύτηκε καν την καθυστέρηση λόγω προσφυγών ώστε να τοποθετηθούν πινακίδες που να οδηγούν τόσο σε Κοφινά όσο και σε Καρυές- Νέα Μονή- Ανάβατο.
Μπορεί να παραπέμπει σε χρήση του περιφερειακού δρόμου, όμως επί της οδού Δημοκρατίας οι πινακίδες είναι εύγλωττες για το πως κανείς θα πάει στις προαναφερόμενες περιοχές. Αντίθετα στον περιφερειακό δρόμο, ακόμα και στον Αγιο Αρτέμιο η σηματοδότηση αναφέρει τις Καρυές

 Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν προς Καρυές – Αυγώνυμα-Ανάβατο  να επιλέξουν τον περιφερειακό.
Για τους κατοίκους του Φραγκομαχαλά η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται δια τον οδών :

α) Αγ. Αποστόλων-Σκαραμαγκά-Α. Κοραή-Σ.Πυλιαρού-Μ. Αρχιπελάγους

β) Κ. Τρεχάκη-Δ. Ζανάρα-Α. Πάριου-Ανθεστηρίων-Σκαράκη

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην περιοχή των έργων και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή εκτέλεσης του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ελαχιστοποίηση τους.

 


Από το γραφείο τύπου