Αρχική Νέα Τοπικά Κιβωτός του Κόσμου: με γοργό ρυθμό οι εργασίες στο Αίπος

Κιβωτός του Κόσμου: με γοργό ρυθμό οι εργασίες στο Αίπος

56

 
Σε καλό δρόμο είναι οι εργασίες στο τουριστικό χωριό του Αίπους για την πραγματοποίηση της κατασκηνωτικής περιόδου από την «Κιβωτό του Κόσμου».

Σε επίσκεψη- αστραπή στο Αίπος, ο πάτερ Αντώνιος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών από τους πολιτικούς μηχανικούς Στ. και Στ. Αντωνίου.

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν στα μέσα Αυγούστου και από τις 22 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κατασκηνωτική περίοδος όπου με τον π. Αντώνιο θα διαμείνουν στο Χωριό τα παιδιά από τα Σπίτια φιλοξενίας της Κιβωτού του Κόσμου της Αθήνας, του Πειραιά και της Πωγωνιανής Ιωαννίνων.

Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει και η λειτουργία του Χωριού Παιδικής Προστασίας με αναμενόμενο αρχικό αριθμό φιλοξενούμενων παιδιών 25.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» ευχαριστεί όλους τους εθελοντές και χορηγούς από την τοπική κοινωνία που τη στηρίζουν στα πρώτα βήματα στο νησί της Χίου και ευελπιστεί ότι η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί με την ίδια θερμή ανταπόκριση και το επόμενο διάστημα.

Όποιες/οι επιθυμούν να ενημερωθούν για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, να προσφέρουν εθελοντικά στους τομείς ενισχυτικής διδασκαλίας, φροντίδας του χώρου κλπ. ή να προσφέρουν είδη διατροφής και ατομικής φροντίδας, παιδικά ρούχα, παιχνίδια, βρεφικά είδη κ.α., μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2271081953 και στη διεύθυνση όπου λειτουργεί η κοινωνική υπηρεσία Μπεν Ζαχαρίου 8, Κάστρο, Χίος.